Ja dla psa kupilem taki gruby nie przemakalny material na kanape. Ma wyciecie (zamek) na pasy i w kolorze tapicerki![]()
Ja dla psa kupilem taki gruby nie przemakalny material na kanape. Ma wyciecie (zamek) na pasy i w kolorze tapicerki![]()
trosze zagłówek nie specjalnie leży na przednich siedzeniach ale widać ze ogólnie ok...
Tutaj przykład Alfy 147, której właściciel też miał zniszczoną skórę ale jednak nie zdecydował się na pokrowce: http://www.facebook.com/media/set/?s...3712696&type=1
według mnie to nie jest zniszczona skóra tylko bardzo brudna..
mówiąc słowo zniszczona to mam na myśli popękana, przetarta z wypadającą gąbką i.. t.. p..
Powiem ze jestem na kupnie alfy z welurową tapicerka...
mimo tego ze jest w bardzo dobrym stanie chciał bym ja zakryć ładnym jasnym pokrowcem,.. lub ekologiczna skóra..
zobaczymy co z tego wyjdzie..
ps. bardzo dziwie sie ze w alfach zamiast weluru nie wkładali alkantary.. lepszy materiał i ładnie się prezentuje...
i mimo wielu ludzi kochających skórę nie wentylowaną .. jestem pełen podziwu dla ich tyłków czy to w lato czy w zime.
alkantara jest lepsza od skóry wygodniejsza cieplejsza,, łatwiejsza do utrzymania..
Ostatnio edytowane przez Aroniaa ; 21-12-2011 o 14:52
Alfa romeo 146 1.6 16v TS rok 2000 czy warto ja kupic? prosze o pomoc
dziwna odpowiedz ale może jakiś link do auta czy cos..
Ja w mojej alfie mam fotele welurowe a pokrowce założyłem bo po co prać całe fotele jak można tylko pokrowce a powiem że moje pokrowce nawet lepiej pasują kolorystycznie niż orginalne fotele
tego samego zdania jestem według mnie kolor tego weluru jest tragicznie nietrafiony i wzrokowo obniża walory auta..
alfa w skórze o wiele lepiej sie prezentuje.. dlatego ładne pokrowce cieszą oko.
Dokładnie![]()