czyli 140 Km postanowionea teraz moje żale
czemu na allegro znalazłem ze 3-4 interesujące SW w cenie 15600-17000 z 140 konnym M-jetem , skórą momo, navi i 12 poduszkami np... a w sedanach same 115km za tą cene a 140 to już 18 stoją?
[
Generalnie rzecz biorąc po liftowy sedan to jest rzadkość.. Towar niszowy. Tym bardziej w fajnym wypasie i w dobrym stanie.
no i tego się bałem ;/ kurde to masakra![]()
[
Ale jak będziesz cierpliwy to coś znajdzieszAle Sport Wagon też jest fajny ;]
W te poduszki to bym nie wierzył, 12 to jest oznaczeń wewnątrz auta. A poduszek rzeczywiście jest 6. Frontalna - kierowca, pasażer; boczna - kierowca, pasażer oraz dwie kurtyny.
Ja wybierając autko sugerowałem się przede wszystkim jego stanem technicznym i wizualnym. Niestety czas naglił i trafiła się 156 1,9 JTD 8v w sedanie i po FL. Czy wolałbym 16v, oczywiście, gdybym miał taki wybór lub więcej czasu na szukanie, ale w to akurat wątpię żeby szybko trafił mi się 140KM sedan w porównywalnym stanie. Niestety na rynku wtórnym trzeba iść na pewne ustępstwa, ale każdy ma swoje priorytety. A i żeby nie było jestem zaje....cie zadowolony z mojej Ali, mimo że ma te 115KM i 275Nm
Pzdr!
Ostatnio edytowane przez Miyagi ; 22-12-2011 o 07:36
dokładnie - za taką cenę będzie arcytrudno o zadbaną 156FL. Wiem, bo sam szukałem.
najlepiej by bylo jak by byla technicznie zdrowa a zanidebana lakierniczoale swoją drogą... i za 20 jest trudno wyczaic fajnego sedana jest ich naprawdę bardzo bardzo mało
SW no całkiem fajne ale mam 21lat i nie pasuje mi zbytnio
no ale cóż pozostaje czekać
rozglądam się ogólnie za samochodami klasy średniej w sedanie typu Mazda 6 czy E46 ale to już nie to samo co poczciwa Alfa
![]()
[
No może tutaj to uda się definitywnie rozstrzygnąć. W wątku tyczącym sie bezpieczeństwa w wersji FL podałem że mam w aucie 12 poduszek z kurtynami. Tam też koledzy zamieścili wpisy że to nie tak. Ale ja mam oznaczenia o umieszczeniu poduszek lub kurtyn:
w kierownicy- tam wiadomo jest
nad schowkiem-też pewna sprawa
w przednich słupkach
w boczkach przednich foteli-tam też są
w środkowych słupkach
nad tylnymi drzwiami- i tam chyba sa bo jak szukałem wzmacniacza radiowego to widziałem
nad tylną szybą też dwie-i tam chyba też są bo jeden z kolegów widział je po zdjęciu tylnej półki a wydaje mi się że też je widziałem jak miałem zdjętą wyściółkę bagażnika
Więc może ktoś powiedzieć ale tak na 100% gdzie ich nie ma a te znaczki to atrapy? Wydaje mi się że to sa zbyt wazne oznaczenia żeby fabryka dawała tylko atrapy. Za duża odpowiedzialność.