http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Ja jak szukałem samochodu, myślałem tylko o alcantarze ale raz wsiadłem do skóry i na razie zdania nie zmienię, tym bardziej, że podgrzewane siedzenia, zresztą nawet jakby nie to co ja na gołą d... na nich siadam.
ja woziłem mój tyłek na alkantarze, skórze i skórze wentylowanej.
moje 4 litery najbardziej pokochany alkantare..
welur niestety jest troszke powiecmy wprost tanim materiałem..
skóra wentylowana... aj... no niby wentylowane ale... jadać naprawdę długie dystanse mowie tu o 700, 1000, 1500 km jest mecząca..
co do zimy a jesli fotel juz niegrzeje bryy...
Też tak myślałem dopóki nie kupiłem samochodu ze skórzaną tapicerką. Mam podgrzewane fotele ale mojego nie uruchamiam, nie czuję absolutnie żadnego dyskomfortu, ale to pewnie dlatego, że nie jeżdżę na golasaTo po prostu "problem" wyolbrzymiony i szerzony najbardziej przez osoby, które na skórze nie jeżdżą.
PS. chyba będziesz musiał zmienić awatara na takiego z alkantarą, bo póki co widzę tam skórę...![]()
nie obrażając ciebie musisz mieć gruba skórę da tyłku;/ hihi
jak juz pisałem miałem auto ze skóra + podgrzewana
i nie czułem sie wygodnie w zime zimno.. fotel nie grzeje się w sekundę (a czasem trzeba skoczyć szybko do auta i odjechać)
w lato nie raz nie dało sie usiąść taki gorący zawsze kocyk był pod tyłkiem.
Awatar ah takie wnętrze mi się podoba.... lecz ciężko znaleźć..
w sumie już znalazłem z welurem . i z dlatego ten temat pokrowce...
Jeszcze raz potwierdzam, że problem z niby zimnymi fotelami w zimę jest wielce wyolbrzymiony.
Jak ma sie czarna skore to w lecie przesrane. W kocie zony jest czerwona i juz nie jest zle (nie parzy nawet w sloncu) wiec mysle ze przy kremowej albo szarej bedzie luzik. A w zimie to niestety "wrazenie" zimna bedzie zawsze i tu nie pomoze podgrzewanie bo za nim grzalke poczujesz to sie przyzwyczaisz. Ale to nie jest az taka tragedia. Rownie dobrze moze brakowac podgrzewanej kiery bo chlodzi i tak najbardzie wyziebione dlonie. Ja mam welur ale chetnie sie na skorke popiel zamienie![]()