przyczaiłem że coś nie tak, ale gość wkurzający napisałem na gg i zero odpowiedzieh... zapytałem o lampe itd no i czy mogę sobie swój komputer pod nią podpiąć
![]()
przyczaiłem że coś nie tak, ale gość wkurzający napisałem na gg i zero odpowiedzieh... zapytałem o lampe itd no i czy mogę sobie swój komputer pod nią podpiąć
![]()
[
może jakiś domorosły tuningowiec się nią zajął i na resztę brakło sprayu
a wracając na co zwracać uwagę przy zakupie głównie z motorem bo resztę mankamentów zawieszenia ogarniam
[
Może się czepiam, ale moim zdaniem coś ewidentnie z nią nie tak - przebieg za mały moim zdaniem, tył moim zdaniem jest nie do końca jak powinien być - minimalnie źle spasowany zderzak, ale może się mylę i na siłę czegoś szukam. A to że oznaczenia dobrze przyklejone to jeszcze nic nie mówi - może się już nauczyli jak ma byćPoza tym jak handlarz na wstępie jest dziwny w kontakcie to lepiej już na wstępie go "olać" ...
---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:42 ----------
Bo o tej lampie to już nie mówię bo to ślepy widzi![]()
Przecież to JTD jest mega wujowo naklejone!
Kurtyna ciągnie się od przedniego słupka aż po tylny. Chroni zarówno głowy tych siedzących z przodu jak i tych z tyłu. Nie jest dzielona i w razie zderzenia bocznego odpala cała, nie zależnie od tego czy wszystkie miejsca są zajęte czy nie. Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości skąd tyle oznaczeń
PS. Sorki chłopaki za off topic. Pzdr!
no to szukam dalejdo Płocka nie mam daleko ale 120 km to i tak za dużo żeby jechać w ciemno bo temu nawet się nie chce odpisać, ma w aukcji ze kontakt gg lub tel no więc piszę i nic... Szukam dalej.
[
kolego jak masz 120 km to warto podjechać,ja moją kupiłem tez od handlarza i juz rok pomykam ,nie narzekam,jak myślisz ze kupisz w polsce od osoby prywatnej,z salonu taką alfe, w polsce mało realne ,jeszcze na wypasie,to sie grubo mylisz!!!,zachwilę koledzy powiedzą ze można od osoby prywatnej kupić ,dobra można ,ale no wcześniej napewno sprowadzał, a 3/4 będzie przez handlarzy,potem jazda z 2 latka i do sprzedania,wiec ja bym podjechał pomacał ,bo naprawde rodzynek sie trafił sedan +jtd 16v,co do liczników prawie każda alfa z zachodu ma krecony licznik jeszcze w dieslu,moja też napewno miała ,jedynie co mozna zrobić to pomiary na kompie ciśnienie i takie tam pierdoły ,czy silnik wmiarę dobry,jak boisz sie przebiegów to jedynie benzyna ,wtedy może być realny przebieg