Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Temat: Dolot do 156v6

SEJBR
    Gość

Domyślnie

Wydech to ja mam juz cacyteraz tak mi jakos pod maska by pasowal ten karbonowy dolot z napisem Autodelta co by utrzymac te 2 na poczatku mocy. A Kolega od 1.6T to by cos mi podpowiedzial o hamulcach ATE jakie mial i tylnich lampach od 3.7 gdzie nabyc? osobiscie mysle nad zaciemnionymi led -ami na tyl ale ciagle szukam czegos ciekawego. no bo przednie wiadomo xenon Carello i widac ze nadciagam Pozdrawiam.

Użytkownik Romeo Avatar Piotras
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    156 2.5 \6/

Domyślnie

ja mysle czy nie przerobic wlasnie tylnich na led i dolanczam sie do tematu odnosnie dolotu nie dawno zakupilem barany z gta tylko nima kiedy wlozyc tego ustrojstwa

SEJBR
    Gość

Domyślnie

Piotras, Ty to bys w koncu dokonczyl tego gta - looka i zamontowal porzadny tylni zderzak
    Lampki sobie wlasnie szukam po zachodnich forach, maja calkiem fajne czarne z atestami, ale za tysia plnow, ale co z tego, podjedzie ci na swiatlach koles ktory zainwestowal 10 pln w spray czy kawalek folii i beda wygladac tak samo. To by bylo przykre. Co do dolotu, negocjuje rure z Autodelty z chlopakiem z uk, wiec na razie musi mi styknac karbonowy air-box z wyscigowej wloskiej Alfy

Użytkownik Romeo Avatar Piotras
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    156 2.5 \6/

Domyślnie

to moze i mi bys cos pochytal:>?

SEJBR
    Gość

Domyślnie

Odswiezymy troche temat Okazalo sie ze najtrudniej bylo zdobyc zwykly kawalek gumy ktora konczy dolot. Nowka sztuka nie smigana w aso polaczona z plastikiem z tlumikiem szmerow kosztuje 300PLN, zajechane kilkunastoletnie uzywki z anglikow cenili na 50PLN. Obie opcje nie wywolaly u mnie entuzjazmu. Ale udalo mi sie w koncu dostac ja za stowke ze skasowanego gta, jest troszku inna, ale elegancko przypasila Co do zmian, skoro Autodelta pisze ze przybywa 5KM to zakladam ze wiedza co pisza bo to bajkopisarze nie sa wiec przybylo mocy, ale najfajniej zmienila sie akustyka. Do tej pory strumienica dbala ze motor to tak srednio bylo slychac, teraz pieknie mruczy i dopiero ryk wydechow go zaglusza na duzych obrotach. Jest dobrze. I wyglada cacy :
    Pozdrawiam.

Użytkownik Świeżak Avatar DeadinhollywooD
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT

Domyślnie

Sorry za OT ale gdzie złapałeś ten kawałek dolotu autodelty?

SEJBR
    Gość

Domyślnie

Na takie graty sie troche poluje, ja czekalem az ktos bedzie mial na sprzedaz z anglika, rozbitego, czy po prostu mu nie bedzie pasilo i sie doczekalem

Mieszka w
    Toruń
    Auto

Domyślnie

No nic bo ja czekam, czekam i przeglądam i ciężko... oj ciężko.. fuksnęło Ci się ;-)

Użytkownik Znawca Avatar salatin
    Mieszka w
    ALBA
    Auto
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 Q2 2003,Giulia 2.9 V6 Bi Turbo.155 2.0 16V 97.

Domyślnie

Cytat Napisał SEJBR Zobacz post
    Na takie graty sie troche poluje, ja czekalem az ktos bedzie mial na sprzedaz z anglika, rozbitego, czy po prostu mu nie bedzie pasilo i sie doczekalem
    czy ta czesc dolotu ktora jest powyzej na zdjeciu made in autodelta pasuje do 166 3.0 v6 bo mam pewne watpiwosci ale nie jestem pewny?
    Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
    166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.

155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4,Byla
    164 3.0 V6 12v- Byla
    155 1.7 TS- Byla
    159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
    Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
    https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums

Mieszka w
    Toruń
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał salatin Zobacz post
    czy ta czesc dolotu ktora jest powyzej na zdjeciu made in autodelta pasuje do 166 3.0 v6 bo mam pewne watpiwosci ale nie jestem pewny?

Ja akurat nie wiem ale gdyby nie pasowała to masz taką na zbyciu?