Witam proszę o pomoc w zdiagnozowaniu do czego są 2 luzne kostki pod tylna kanapa,oraz po 1 kostce po przednimi fotelami ,nadmienię że w okolicy nie mam żadnych luźnych gniazd.
Witam proszę o pomoc w zdiagnozowaniu do czego są 2 luzne kostki pod tylna kanapa,oraz po 1 kostce po przednimi fotelami ,nadmienię że w okolicy nie mam żadnych luźnych gniazd.
jak bys wstawił fotkę kostki było by łatwiej ,
na odległość obstawiałbym że to kostki do podgrzewania foteli , chyba że żółte to od poduszek powietrznych
Witam dołączam fotkę, kostki znajdują się pod tylnia kanapą po prawej stronie Załącznik 42909
mogę się mylic ale czy to do wzmaka bose nie jest???
nawet cos podobnego jest
http://allegro.pl/alfa-romeo-147-bos...962921764.html
Od elektryki tylnych szyb. Teraz jestem pewny.
owszem mam z tyłu manuale lecz przewody by szły po progu z przodu ,z tym wzmakiem kolega RoBeRt 147 może mieć racje.chmmma od czego by była kostka pod przednimi fotelami,czy od podgrzewana foteli nadmienia że mam wersje progresiv
do szyb tez może być... i dłuższa wiązka by była bo kostka do silniczka w drzwiach by musiała dość a nie do progu... ale to by było po obu stronach tylnej kanapy raczej a widzę że są po jadnej... a te pod przednimi fotelami to tez mam i to sa chyba od podgrzewania fotela...