Tak jak koledzy mówią. Obojętnie w jakim ASO jest to dosprawdzenia. Dosłownie wczoraj takie cos mi robili, tak przy okazji sprawdzenia numeru czesci. Poprosiłem i mam![]()
Tak jak koledzy mówią. Obojętnie w jakim ASO jest to dosprawdzenia. Dosłownie wczoraj takie cos mi robili, tak przy okazji sprawdzenia numeru czesci. Poprosiłem i mam![]()
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Ile taka usługa kosztowała ?
w moim przypadku była oczywiscie darmowa![]()
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
witam. Majster powiem ci na moim przykładzie, w sierpniu znalazłem moją alfę w komisie w Jastrzębiu, i bardzo wpadła mi w oko, i jak było już tak daleko to powiedziałem temu panu z komisu że chce jechać z tym autem do ASO, w Jastrzębiu na przegląd. I tam pan z ASO powiedział mi wszystko co było robione w Francji łącznie z weryfikacją autentyczności przebiegu i co będę wymieniał w niedługim czasie czyli kompleksowy przegląd serwisowy. A koszt tego wyniósł mnie 150zl. może dużo nie dużo ale mam pewność że nic nie jest kombinowane z autem.
pikobelo![]()
potwierdzam.
Ja sprzedawałem 159 z Francji.
W serwisie Fiata/Alfy kupujący robił "sprawdzenie stanu technicznego przed zakupem" i przebieg + naprawy wbite w książce zgadzały się z wydrukami, które pan diagnosta dołączył..
W przypadku Renault i Citroena jest podobnie... ale np. Honda nie ma takiej bazy i już nie można sprawdzić...
Czyli robiłes tam u nich przegląd? Ja tam przeglądu wozu nie potrzebuje, chce tylko potwierdzic to co w książce jest wbite. Gdzie Ci to sprawdzili? Narazie nie mam zbytnio wolnego czasu, aby sie tym zając, ale mysle w wolnej chwili odskoczyc do najbliższego ASO (ok. 20km) w celu potwierdzenia książki serwisowej.
W ASO Ci potwierdzą tylko i wyłącznie, bo oni mają bazę
Majster
w Jastrzębiu koło strażyjeszcze masz w Rybolu na trasie na Rudy i w Żorach na Kościuszki. wystarczy jak podjedziesz tam z nr. win
ps. po nowym roku wybieram się do ASO do Żor.
Ostatnio edytowane przez fire998 ; 28-12-2011 o 17:10