Pozdrowionka dla kierownika niebieskiej 146 na średzkich blaszkach - pomykającego na drogach Legnicy tuż przed 21-szą !![]()
Pozdrowionka dla kierownika niebieskiej 146 na średzkich blaszkach - pomykającego na drogach Legnicy tuż przed 21-szą !![]()
no ja to mialem swieta udane166 rejestracja DL pod cmentarzem w Wadrozach Wielkich wczoraj kolo godziny 14.00. Pozniej 147 czerwona na stacji shella kolo factory we Wrocku a dzis rano zolciotka 145 na grabiszynskiej kolo 9.40
![]()
czesc, taki zagadany bylem, ze w ostatniej chwili zauwazylem podniesiona dlon. Belle pucowalem od rana no i warto bylo dla slow uznaniaPozdrowienia.
Równie serdeczne pozdrowienia dla kierownika 159, z ktorym wymienilismy powitalne gesty pod przejazdem w Zabkowicach. Dzisiaj gesto bylo w Ząbkach bo widziane byly rowniez:
- srebrna julka na zabkowickich, 166 nie wiem na jakich, blekitna 147
Siemka!
Ciekawe, czy to o mnie chodzi... No, bo niby sporo się zgadza: święta obleciały w Legnicy, auto było zaparkowane na rogu Roosevelta/Chłapowskiego i raczej tam stało, bo się z teściem długo nie widziałem, więc niekoniecznie byłem "mobilny".RST - jak najbardziej moje, ramki klubowe są. Nie pasuje kolor: moja jest czarna. Ale do granatu niewiele brakuje w taki chmurny dzień, więc jakby co, to dzięki - i również pozdrawiam!
A jeśli to jednak nie ja - to też pozdrawiam!
![]()
serdeczne pozdroo dla kierownika, ktory zaparkowal z wdziekiem obok mnie. Korona ok 19. Rej OPO...- jak dobrze pamietam srebrna 156 1.9 jtd. Posiadala rameczki)
Serdeczne pozdrowienia dla usmiechnietego kierownika oramkowanej SW na blaszkach SZY mijanego na trasie Nysa-Niemodlin okolo 15Pomachane, odmrugane