Wybieram fote nr 2
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
Wybieram fote nr 2
dwójka by wymiatała gdyby nie była ucięta...i tym sposobem poszło na 5...mimo reklamy![]()
zdjęcie nr 3 wygląda znajomoLOL
jakby ktoś jeszcze sie martwił moim podpisem na zdj nr 5 to informuje że jak bedzie trzeba wyśle bez podpisu bo z przyzwyczajenia dałem z podpisem![]()
obróbka i obróbka, tak nie ma fotografii bez światła jak nie ma zdjęcia bez postprocessingu i tyle.
Każdy ma inny gust i każdy postprocessing jest indywidualnym podejściem osoby jaka go wykonuje. I nie ma co się spierać zdjęcie bez postprocessingu nie istnieje.
pozdrawiam mimo tego że udziału w konkursie nie bioręa głosowałem na 1 bo to najładniejsze foto w tym konkursie, a że mało zimowe, no cóż zimy nie ma na zewnątrz to i ciężko by była na zdjęciu.
Jak dla mnie niektóre zbyt mocno obrobione,ale wszystko sprawa gustu. Głos oddany![]()
te ostatnie zdjęcia to na prawdę nie wiem co tu robią. jak można dawać zdjęcia do konkursu z datą z aparatu? rozumiem że liczy się pomysł, ale chociaż jakościowo też jakieś minimum powinniście od siebie dać.
głosuję na 1. bo na prawdę ładny HDR wyszedł, tylko polerowanie Alfie by się przydało heheh
aaaa i 9. jest świetne. no sceneria bajeczna. tylko czegoś tam brakuje. może jasnego nie ba, może jakiejś ciekawszej perspektywy. ale na prawdę fotka ma wielki potencjał! zazdroszcze widoku
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 29-12-2011 o 14:59
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
5, 7, 12 najlepsze, ale jednak głos na...![]()