A cóż się stało ?
A cóż się stało ?
Dzięki za kolejny świetny spocikO doskonałym klimaciku świadczy fakt, że zbyt szybko zamykają nam KEN Center
a i przygód nam nie brakuje, może nie dla Wszystkich najfajniejszych, ale 3mam kciuki za pomyślny, szybki finał!
Jeszcze raz życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku) i do zobaczenia za rok!
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
Łukasz, absolutnie nie ma za co dziękowaća naprawdę każdemu się zdarzy chwila zapomnienia, tym bardziej, kiedy robi artystyczne foty Alfom
Najważniejsze, że akcja ratunkowa w toku...
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:29 ----------
Oj tak, to naprawdę niecodzienne widokidzięki za ekspresowe zamieszczenie dokumentacji spotu
---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
Tym razem nie było żadnej reprezentacji GT, więc mam nadzieję, że w przyszłym roku nadrobicie to razem z Marcinem
Duuużo zdrówka![]()
Ostatnio edytowane przez Jola ; 29-12-2011 o 23:31
no własnie piekno czarneg opolega na tym, że jak jest świetnie wyprowadzony to robi się piękne lustro![]()
![]()
![]()
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
Rowniez wielkie dzieki za kolejny fajny spocik! Ciesze sie, ze pomimo poznego dotarcia na miejsce, nadal kogos zastalem.
Fotki zapowiadaja sie niesamowicie, dzieki panowie za poswiecony czas i checi do pstrykania naszych slicznotek!
Mam propozycje, ze jak juz bedziecie mieli finalny material to wrzuccie go w max rozdzielczosci na jakiegos ftp np. rapidshare.
Aaa i uspokajam wszystkich czekajacych w napieciu... 146`tka wyjechala juz ze schronu
![]()
...zdjęcia wskazują że tym razem nie było problemów z idealnym i zupełnie dowolnym umiejscowieniem aut![]()
Marcin, absolutnie nie było problemu, szczególnie, że bylismy tam prawie do 22.30czyli po zamknięciu sklepu
Niektórzy niceo dziwnie patrzyli na auta stojące na srodku przejazdu, ale je objeżdźali grzecznie
Skoro w zeszłym tyg. przeszły sledzie na Mietce, teraz sesja fotograficzna na srodku parkingu to już pikus
![]()