Witam, nastepny problem. Po otwarciu auta i odpaleniu licznik kilometrów miga. Wyszukałem na forum że to oznacza błąd lub brak jakiegoś z urzadzeń? Faktycznie wyświetlacz pomiedzy licznikami nie pokazuje mi temperatury ( żadnych kresek nie ma, po prostu puste pole) i nie działa podnoszenie szyb przód i tył, tylna klapa oraz lusterka zewnętrzne nie ragują na regulacje. Brak jest tez podświetlenia przycisków we drzwiach. Odpięcie akumulatora na kilkadziesiąd sekund i wszystko wraca do normy. I teraz zagadka, po ponownym otwarciu auta sytuacja taka sama (brak temperatury, działania szyb, lusterek i klapy tylnej). Auto moze stać całą noc i na drugi dzień po otwarciu bedzie wszystko oki, ale za 10 min po ponownym otwarciu i odpaleniu miga licznik, brak temp. itd. Czas nie ma znaczenia, mogę korzystać z auta cały dzień i nic wszystko gra, ale na drugi dzień rano po odwarciu błąd. I odwrotnie moge go rano otworzyć po całej nocy i wszystko oki, ale za parę minut jak go ponownie otworzę i odpalę miga licznik. Za każdym razem wystarczy odpiąć na chwilę klemę od akumulatora i wszystko jest oki.Dodam że akumulator mam nowy.