Odkurzyłem i czekam na dogodną okazję do mycia... Szlag by ten deszcz trafił.
Odkurzyłem i czekam na dogodną okazję do mycia... Szlag by ten deszcz trafił.
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
Połóż sie podejrzewam ze do jakiejs 4 rano nie przestanie padacJa tez poodkurzalem i tez czekam az przestanie padac ale ni . h..a. nie odpuszcze. Jak wstanie swit to woda i jade z koksem, nawet jak bedzie padac
![]()
A ja tam dziś umyłem i wstawiłem do garażu by wyschła. Jutro będzie można wyjechać czystą alfą
A, nauczyłem też się szybko wymontowywać i wmontowywać tylną kanapę - klucz 15 i dwa imbusy wystarczą.
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 08-01-2012 o 01:36
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Naprawione zawieszenie w lampach, pozostało tylko pociągnąć kabel z lewej na prawą stronę bo prawy silniczek nie działa.
Wczoraj zakupiony tłumik końcowy Ragazzon zastąpi on już starego i wysłużonego również Ragazzon'a![]()
AR 146 Ti Zender ...IN MY MEMORY... http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/46348-czerwona_strzala_146_domin-14.html
AR 166 3.0 V6 Nero Volcano http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1509721
Ja dzis skasowalem 3 bledy (cos z grzalka lambdy, juz drugi raz po odpalaniu na krotko...) Nie wiem, czy to moze miec jakis zwiazek ze slabym akumulatorem... A moze z chlodna i wilgotna pogoda... Mam nadzieje, ze lambda nie okaze sie do wymiany...![]()
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Zabrałem moją belle na sesje zdjęciową. Efekty można podziwiać na forum, link w sygnaturce
![]()
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?
a ja moja 159 rozebrałem... kolektor ssący będe czyścić![]()
zalana pod korek - 290 zł poszło w bak