Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 102

Temat: Kontrolki ASR VDC oraz wspomagania....totalna masakra Wigilijna

Użytkownik Romeo Avatar cuoreventi
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa 156 2.0 JTS 16v

Domyślnie

Popraw linka w podpisie, bo simtelecom.pl odsyła do tego tematu

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Lutraki Zobacz post
    Sonda przyjechała z Włoch i już zamontowana.
    Lutraki, napisz jak się sprawuje Bella po tej naprawie. 3mam mocno kciuki

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar Lutraki
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM

Domyślnie

Cytat Napisał cuoreventi Zobacz post
    Popraw linka w podpisie, bo simtelecom.pl odsyła do tego tematu
    Dzięki za info, już jest OK, nie wiem jakim cudem, może dlatego, że problem z autem to priorytet. Już powinno być ok.

Cytat Napisał Jola Zobacz post
    Lutraki, napisz jak się sprawuje Bella po tej naprawie. 3mam mocno kciuki
    Odebrałam godzinę temu, póki co ok i niech już tak będzie. Przejechałam tylko 10 km i spalił 5,9l czyli jest tak jak być powinno.

Oprócz tego w pon. jadę do Bydgoszczy do Autexu walczyć o swoje.

Jola
    Gość

Domyślnie

Oprócz tego w pon. jadę do Bydgoszczy do Autexu walczyć o swoje.
    Jasne, masz rację Musisz powalczyć o swoje, bo to straszne draństwo, żeby nie powiedzieć niecenzuralnie... Napisz, co Ci się uda wywalczyć. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę siły oraz cierpliwości do tego wszystkiego!!

Mieszka w
    Warszawa
    Auto

Domyślnie

Jasne, masz rację Musisz powalczyć o swoje, bo to straszne draństwo, żeby nie powiedzieć niecenzuralnie... Napisz, co Ci się uda wywalczyć. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę siły oraz cierpliwości do tego wszystkiego!!
    Ja już nie mam cierpliwości....jutro mam zamiar zawitać do salonów...
    Prawda jest taka, że od tej pory przez kilka lat może nic się nie dać, ale kto da mi gwarancję?
    Buziaki i mam nadzieję, że do zobaczenia na kawie, ale myślę, że to dopiero nastąpi w połowie lutego.

Póki co moja Bella czysta jak łza i jutro będzie na ulicach warszawskich cieszyć oko moje i mam nadzieję, że innych kierowców hahaha.

Jola
    Gość

Domyślnie

Póki co moja Bella czysta jak łza i jutro będzie na ulicach warszawskich cieszyć oko moje i mam nadzieję, że innych kierowców hahaha
    Na pewno będzie cieszyła oko, bo jest piękna Bardzo bym chciała, żeby cieszyła też Ciebie pod względem niezawodności... Jednak dobry pomysł, żeby w tej sytuacji przejść się po salonach
    Jeśli chodzi o kawę, to z przyjemnością, daj znać kiedy będziesz wolniejsza i zrobimy sobie wypad Alfistek

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Geordie
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta

Domyślnie

cieszę się, że w końcu zrobili autko. i umyli :-). Powodzenia na salonach.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Reasumując troszkę żartobliwie "Nie ma cfaniaka na warszawiaka" Naprawili oby było ok .....

PS. jakbyś gdzieś w odwiedzinach planowała zagościć na dłużej w salonach Hondy, BMW, VW/Audi to napisz - da się cennik podretuszować
    Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 09-01-2012 o 21:43
    motor sports can be expressed in one single letter ///M

Mieszka w
    Warszawa
    Auto

Domyślnie

..Jeśli chodzi o kawę, to z przyjemnością, daj znać kiedy będziesz wolniejsza i zrobimy sobie wypad Alfistek
    Dam cynk, spokojna głowa

Cytat Napisał Geordie Zobacz post
    cieszę się, że w końcu zrobili autko. i umyli :-). Powodzenia na salonach.
    Tu zawsze myją , a dziękuję Geordie - jesteśmy w kontakcie

Cytat Napisał tygrysio Zobacz post
    Reasumując troszkę żartobliwie "Nie ma cfaniaka na warszawiaka" Naprawili oby było ok .....

PS. jakbyś gdzieś w odwiedzinach planowała zagościć na dłużej w salonach Hondy, BMW, VW/Audi to napisz - da się cennik podretuszować
    Wyjątkowo żarty mnie się dzisiaj nie trzymają, ale luz, tym bardziej, że nie jestem rodowitą warszawianką.

Dzięki za propozycję , ale raczej do tych salonów nie będę zaglądać. Myślę o Kii...7 lat gwarancji...żarcik. Dobrej nocy wszystkim.

Zapraszam do mnie do na http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...r_lutraki.html co by nie zaśmiecać tego wątku, może kiedyś komuś się przyda, a nie sądzę, że będzie chciał czytać o spotkaniu na kawę czy o umytym aucie i również celem porządku u ładu na forum aby Admin również był rad, że w wątkach jest porządek.

Idę wyć do księżyca...dziś pełnia

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    MA TCT

Domyślnie

Mozna wykupic dodatkowa gwarancjen na auto. Przynajmniej na najwazniejsze podzespoly,czyli silnik skrzynia biegow o ile nie skonczyla sie jeszcze gwarancja fabryczna jest oczywiscie lista wylaczen, zblizona do tej orginalnej ksiazki gwarancyjnej. Max 5 lat bez limitu kilometrow (sa tez inne warianty) koszt za maksymalny wariant okolo 3000 pln w przypadku giulietty. U boltowicza wiedza o co chodzi. Gwaracja przez autoprotect. Wartosc napraw w okresie ubezpieczenia nie moze przekroczyc wartosci nowego auta oraz koszt naprawy podzespolu nie moze przekroczyc 12000 pln(z tego co bylo mowione to w praktyce przy bardziej kosztownych napraw otwiera sie kilka zlecen na rozne zepsute podzespoly). Co do Kia to mialem w trzy lata zrobilem 120tys km, bardzo lubilem to auto ale obiektywnie z gwarancji korzystalem dosc czesto. Wiekszosc to pierdoly no ale trafila sie i wymiana wadliwej skrzyni biegow i w zasadzie byla to jedyna usterka ktora unieruchomila auto a koszt naprawy przekroczyl 20tys pln na szczescie na gwarancji. W tym momencie Kia w swojej 7 letniej gwarancji wprowadzila liczne obostrzenia przez co wiele podzespolow jest wymieniane bezplatnie tylko do pierwszego przegladu lub 40tys km.
    Ostatnio edytowane przez teon ; 09-01-2012 o 22:58