Popraw linka w podpisie, bo simtelecom.pl odsyła do tego tematu![]()
Popraw linka w podpisie, bo simtelecom.pl odsyła do tego tematu![]()
Dzięki za info, już jest OK, nie wiem jakim cudem, może dlatego, że problem z autem to priorytet. Już powinno być ok.
Odebrałam godzinę temu, póki co ok i niech już tak będzie. Przejechałam tylko 10 km i spalił 5,9l czyli jest tak jak być powinno.
Oprócz tego w pon. jadę do Bydgoszczy do Autexu walczyć o swoje.
Ja już nie mam cierpliwości....jutro mam zamiar zawitać do salonów...
Prawda jest taka, że od tej pory przez kilka lat może nic się nie dać, ale kto da mi gwarancję?
Buziaki i mam nadzieję, że do zobaczenia na kawie, ale myślę, że to dopiero nastąpi w połowie lutego.
Póki co moja Bella czysta jak łza i jutro będzie na ulicach warszawskich cieszyć oko moje i mam nadzieję, że innych kierowców hahaha.
Na pewno będzie cieszyła oko, bo jest pięknaBardzo bym chciała, żeby cieszyła też Ciebie pod względem niezawodności... Jednak dobry pomysł, żeby w tej sytuacji przejść się po salonach
![]()
Jeśli chodzi o kawę, to z przyjemnością, daj znać kiedy będziesz wolniejsza i zrobimy sobie wypad Alfistek![]()
cieszę się, że w końcu zrobili autko. i umyli :-). Powodzenia na salonach.
Reasumując troszkę żartobliwie "Nie ma cfaniaka na warszawiaka"Naprawili oby było ok
.....
PS. jakbyś gdzieś w odwiedzinach planowała zagościć na dłużej w salonach Hondy, BMW, VW/Audi to napisz - da się cennik podretuszować![]()
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 09-01-2012 o 21:43
motor sports can be expressed in one single letter///M
Dam cynk, spokojna głowa
Tu zawsze myją, a dziękuję Geordie - jesteśmy w kontakcie
Wyjątkowo żarty mnie się dzisiaj nie trzymają, ale luz, tym bardziej, że nie jestem rodowitą warszawianką.
Dzięki za propozycję, ale raczej do tych salonów nie będę zaglądać. Myślę o Kii...7 lat gwarancji...żarcik. Dobrej nocy wszystkim.
Zapraszam do mnie do na http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...r_lutraki.html co by nie zaśmiecać tego wątku, może kiedyś komuś się przyda, a nie sądzę, że będzie chciał czytać o spotkaniu na kawę czy o umytym aucie i również celem porządku u ładu na forum aby Admin również był rad, że w wątkach jest porządek.
Idę wyć do księżyca...dziś pełnia
Ostatnio edytowane przez Lutraki ; 09-01-2012 o 21:58
Mozna wykupic dodatkowa gwarancjen na auto. Przynajmniej na najwazniejsze podzespoly,czyli silnik skrzynia biegow o ile nie skonczyla sie jeszcze gwarancja fabryczna jest oczywiscie lista wylaczen, zblizona do tej orginalnej ksiazki gwarancyjnej. Max 5 lat bez limitu kilometrow (sa tez inne warianty) koszt za maksymalny wariant okolo 3000 pln w przypadku giulietty. U boltowicza wiedza o co chodzi. Gwaracja przez autoprotect. Wartosc napraw w okresie ubezpieczenia nie moze przekroczyc wartosci nowego auta oraz koszt naprawy podzespolu nie moze przekroczyc 12000 pln(z tego co bylo mowione to w praktyce przy bardziej kosztownych napraw otwiera sie kilka zlecen na rozne zepsute podzespoly). Co do Kia to mialem w trzy lata zrobilem 120tys km, bardzo lubilem to auto ale obiektywnie z gwarancji korzystalem dosc czesto. Wiekszosc to pierdoly no ale trafila sie i wymiana wadliwej skrzyni biegow i w zasadzie byla to jedyna usterka ktora unieruchomila auto a koszt naprawy przekroczyl 20tys pln na szczescie na gwarancji. W tym momencie Kia w swojej 7 letniej gwarancji wprowadzila liczne obostrzenia przez co wiele podzespolow jest wymieniane bezplatnie tylko do pierwszego przegladu lub 40tys km.
Ostatnio edytowane przez teon ; 09-01-2012 o 22:58