OK. Dziękuję za odpowiedzi. Jeśli jednak znalazłby się ktoś, kto bawił się w odłączanie reszty, bądź wie na ten temat więcej na temat odłączania elektroniki w 147ce, proszę o wypowiadanie się.
A jak to w końcu jest z tym spalaniem? Czy dwie odmiany silników 1.6 dzieli duża przepaść na korzyść wersji 120 hp? Wiadomo, że mogę się przejechać, ale jak już pisałem, taka krótka jazda przed zakupem wiele nie da mi zbyt wiele informacji. A jeżeli silniki 1.6 mają podobne zapotrzebowanie na paliwo, to jak wychodzi porównanie z 2.0. Fajnie mieć szybkie auto, jak dla mnie i na moje umiejętności, myślę że 150 to aż za na to, ale z drugiej strony fajnie mieć moc, pozwalającą swobodnie i bezpiecznie wyprzedzać zawalidrogi. Nie pytam o selespeed, bo sam na pewno nie chciałbym tej skrzyni. I wiem, że na ten temat pewnie też są różne opinie, ale chcę mieć klasycznego manuala i tyle.
Jeszcze co do zaciągania łapy w zakręcie - naprawdę nie wyobrażaj sobie, że jestem jakimś "upalaczem", nie mam ochoty przeginać, już się za kółkiem wyszalałem i jeśli mówię o zaciąganiu łapy to nie mam na myśli prób naśladowania rajdowców, tylko raczej "zabawę" na świeżym puszystym śniegu i pustej drodze. Nic ekstremalnego.