Czasami odnoszę wrażenie że moja druga połowa mnie zaraziła motoryzacją a nie ja jąNie raz się kłócimy którym autem jedziemy i kto prowadzi
i oboje obczajamy fury na drodze
A jeżeli chodzi o to zestawienie to chyba najlepsze wrażenie z tych wszystkich będzie dawać Gtv. Nie jeździłem każdym ale wydaje mi się że Alfa ma najlepsze właściwości jezdne.
To masz szczęście z taka drugą połową
No cóż ja na zakończenie dodam tylko, że jak szukałem auta dla siebie, to miałem okazje jechać tymi wszystkimi autami oprócz Audi 80, może nie w topowych wersjach silnikowych, ale na prowadzenie to nie wpływa.
Tak więc z czystym sumieniem moge powiedzieć, że Alfa prowadzi sie najlepiej, chyba nawet lepiej niż BMW, które jest tylnonapędowe... No i ten klimat.
Ale wszystkim niezdecydowanym na Alfe polecam i będe polecał Forda Cougara - nieprawdopodobny samochód, pomimo, że wielu uważa, że to "Mondziak". Sportowy charakter i prowadzenie... no zaryzykuje, że prawie jak w GTV- ce![]()
wszystko by było jakby Gtv miało napęd na tył![]()
Q4!
Gtv aż się prosi o Q4, takie 50/50, żeby było ciutkę nadsterowne z lżejszym tyłem![]()
verdebiancorosso
Szczerze powiem ze beemkami nie jeżdżą tylko dresy (sam pare miałemOgólnie E36 to dla mnie nie beemka, taki mój gust. Merol coupe...Klasa
Kiedys chciałem kupić
Miało byc kolejne bmw z dużym motorem i tylnym napędem...A kupiłem GTV za jej piękna linię i oryginalność. Latem jeździ sie super...Zimą nie ma frajdy, bo to przód napęd
Szkoda ze nie robili wersji 4x4
to byłaby rakieta
![]()
A ja chcę drugą Alfę w garażu właśnie Gtv albo Spidersą piękne.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Wiadomo że GTV to piękne autojak czytam takie artykuły o różnych modelach Alfy z ostatnich kilku lat, to widzę że to jest kopiuj / wklej. Oryginalne, ładne i drogie w utrzymaniu auto nie dla każdego, właściciele jednak sądzą że wcale nie tak awaryjne i uwaga na zawieszenie
![]()
ANGELS & AIRWAVES ... AND ALFA
http://moto.wp.pl/gid,14212764,img,1...iazdjecie.html
Kolejny artykuł z serii "coupe za 10 tys. zł" - Gtv'ka jako pierwsza... przypadek... ?![]()
![]()