pewnie ze ksiaze mozna ale jak mam wbite rok po roku jak był na serwisie / przsegladzie z byle pierdoła to wiem ze to realny przebieg zwłaszcza że wpisy w ksiązce pokrywają sie z wpisami w centralnym rejestrze serwisowym fiata
pewnie ze ksiaze mozna ale jak mam wbite rok po roku jak był na serwisie / przsegladzie z byle pierdoła to wiem ze to realny przebieg zwłaszcza że wpisy w ksiązce pokrywają sie z wpisami w centralnym rejestrze serwisowym fiata
Szukaj alfy od forumowicza, tak jak ja to robiłem. Większa szansa,że trafisz na zadbany egzemplarz.
z forum od kogos moglaby byc bo wiadome ze pewniejszaale z tego co widze nie ma jakiejs konkretnej oferty. W niedziele mysle sie wybrac na gielde do krakowa.. co o tym sadzicie? poprostu porozgladac sie i wogole
![]()
megane 1.6 na 147 ? taraz tak patrzetrochę cię wytrzesie w alfie
![]()
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
oj tam heheheheehzawiaszenie w renault miecutkie to fakt.. za to gorzej radzi sobie na zakretach
ale jezdzilem juz samochodami z twardą pupa. BWM e46 dla przyklady takze nie bede zaskoczony alfa
twarde zawieszenie to jest dla mnie plus bo sie pewniej czuje
![]()
nie ukrywam iż jest to ciekawe autko ale twardziutkie po dziurach skacze dosc mocno kierowca na foteluja tez przyzywczajony do miekkiego safrane biturbo safrane quadra laguna II velsatis 607 thesis wszystko miekkie jak .... no a czasem jak alfa smigam gdzies to czuje róznice aczkolwiek calkim milo sie porwadzi na dyzch garbach ladnie siedzi bo moje wielkie pojazdy jak sie rozbujaja to jak by łajbą jechal jeszcze przez 3 min sie kolysaja ;P
hehejak za bardzo mnie cos rozboli to zawsze megane bedzie pod domem to sie najwyzej przesiade
(w co watpie) moze forumowicze wiedza cos o jakiejs alfie;> ?
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
Okolice Tarnowaale zasieg mam duzy
malopolskie, swietokrzyskie, podkarpackie
---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 14:57 ----------
a wlasnie ! jescze chcialbym zapytac jak sie ma sprawa naglosnienie oryginalnego w tej alfie. Wiem ze niektore posiadaja BOSE lecz nie jest ich multum. To zwykle fajnie gra? wiecie o co chodzi.. basik i czystosc![]()