niestety nie,ale za to oryginalne płyty grają w znakomitej jakości i nie przerywają na najwiekszych nawet dziurach
niestety nie,ale za to oryginalne płyty grają w znakomitej jakości i nie przerywają na najwiekszych nawet dziurach
Panowie, a z tym halogenem ktos mi doradzi?
Dlatego pisałem że nie do końca to jest wina płyt i oczywiscie niechodzi mi o płyty za 50gr jak ktos kupuje takowe płyty to musi sie liczyc że szału niebedzie!!!!a co do jakosci radia w alfach to pozostawiaja wiele do życzenia,bynajmniej w moim odczuciu .Narazie mam jeszcze założony orginał ale juz w pogotowiu czeka PIONEER, w poprzednich autach miałem same "pionki" i moim zdaniem to jedna z najlepszych firm produkujacych sprzed car audio nawet w przedziale 300-400zł !!!!!!!i tam płyty nieprzeskakuja nawet te po 1zł !! i tak naprawde żeby to orginalne radio niebyło fanie zgrane z pozostałą częścią deski rozdzielczej to juz dawno by go niebyło !!!! teraz mam dylemat;;;; wygląd czy dzwięk????pozdro
Ostatnio edytowane przez TOMAJ ; 14-01-2012 o 12:52
to że lasery są do du... w alfach to wiem.Mając omege z 2000 roku nie było żadnego problemu z przeskakiwaniem czy nie czytaniem płyt.Ale cóż sony za 2.5 zł rozwiazuje problem
Apropo radia w 166, czy można w prosty sposób, tak aby laik sobie poradził wymienić seryjne radio w bagażniku i podłączyć jakiekolwiek inne, ale tak aby dało się sterować je ics-em. Może dla niektórych to pytanie wyda się smieszne, ale ja naprawdę się na tym nie znam.
dobra dzięki, już wiem o co chodzi.
albo tańsza alternatywa http://www.audiostrada.pl/htm/1.htm już wypróbowana przez forumowiczów m.in. prze ze mnie.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"