chyba ktos chce dolaczyc na ta czarna liste rowniez![]()
chyba ktos chce dolaczyc na ta czarna liste rowniez![]()
Normalnie bajkate od Hansa mogą się schować
![]()
dzieki wielkie ja tez jestem zadowolony z udanego zakupu![]()
niezłe niezłe
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Witam. Według mnie nie ma co poprawiać fabryki ,oryginał jest super. Pzdr
Normalnie bajka moj kolor auta i moje lampeczki, Ahhhhtez kiedy sobie kupie
zdjecie w awatarze to Twoje ? skoro nie poprawiasz fabryki po co Ci te dokladki zderzakai pewnie jeszcze by sie cos znalazlo co masz inne nie fabryczne a skoro o lampach firmy Novitech to sa o niebo lepsze od ori lamp.
Zreszta gdyby kazdy uwazal tak jak Ty to nie powstaly by zadne inne lampy![]()
Heh zgadza się to moje i nie jestem przeciwny jakimkolwiek zmianą , wyraziłem swoje zdanie na temat lamp z drugiej zaś strony fabryczne są naprawdę ładne tylko nie rozumiem czemu tak się podniecać tym że marka Novitech zrobiła o niebo lepsze?? wskaż mi chociaż dwa parametry które decydują o tym że tylne lampy Novitech są lepsze od fabrycznych.... rozumiem przednie lampy bo owszem mogą mieć znaczenie np jedne mają soczewkę drugie nie ale tylne?? po prostu rodzaj gustu jeden lubi białe drugi czarne trzeci oryginał....Ps. mam jeszcze aluminiowe lusterka MOMO.
Powieliles moje ostanie zdanie w innym sformuowaniu.
Masz czerwone auto to pasuja Ci czerwone lampy (tez bym nic nie ruszal)
Ja mam srebrne auto jak kolega i czy nie uwazasz ze auto wyglada lepiej z tymi lampami niz z ori czerwonym kolorem?
przepraszam ze nie napisalem ze bardziej pasuja do srebrnej alfy bo o to mi chodzilo, nie mialem na mysli ich wlasciwosci.
Kierunki w błotnik też dymione?
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?