Powiem tak, Mi się udało !!. Byłem fresz leszczu jak kupywałem moją "chorobę" która mi siedziała kilka lat na głowie ,prawka nawet nie miałem! ...1sza 147 na "giełdzie" jaką zobaczyłem i jedyna na 2giełdy na których byłem ,na dodatek od kolesia który wyglądał jak max"żul"przepity"aż mu z gęby jechało !!XD
Ale co serce złapało głowa nie odpuściła ,widok Czerwona ot. i koniec szukania ,zero w temacie total XD ,na nast dzień ustawka i zakup po "przeglądzie"......
Wyleciało 21k + opłaty/Blejdka z Niemcuuff rodowodemXD. Nic nie wiedziałem kompletnie oprócz tego ,że kolor krwisty ,jtd ,147przebiegu i jakieś xenonyXD
po czasie wyszło ,że była po blacharce ,szyba wymieniona boczna ,siateczka miazga ,chłodnica klimy prawie sprasowana......
Ale co tam.......1szy rok posiadania kobieta ją prowadziłaXD ,tak nawiasem> ...... Ale "po czasie" wyszło ,że ów trefny jakoby nabytek ma tempo/xen. org/podg. fotele/zawiecha Weitec/szyberXD/regulowany fotel kierowcy?/kierownica skóra+sterowanie z kierownicy/6poduch/elektryka full/...wystarczy chyba ...a ja nawet nie zdawałem sobie z tych"pierdółXD sprawy w ogóle w trakcie zakupu ,miała byc' 147 i tyle ,jak bym trafił na srebrną"z niczym" też pewnie bym kupił i się jarał posiadaniem "my dream" 147 XD ....na koniec najlepsze ,że NIC ale to NIC jej nigdy nie dolegało w dalszym użytkowaniu ,oprócz poluzowanego zacisku na rurce gumowejXD ....ja ją zaje..łem poprostu na maxa ,jak to na fresza z prawkiem przystało ,potem zaj..łem do oporu maxy jak na rozbrykanego AR przystało ,200+ do oporu jak tylko droga dała radę 212max 4os opór poprostu z każdej strony. Zdrowie ma/miała ;/ nie naganne ,aż jak czytam problemy innych userów 147 to się zastanawiam nad ....tym sercem" zamiast rozumu.
Czasem Się Da nawet jak wyglądałoby li pa.
Pozdrawiam