Jezdziłem GT z BOSE przez 2 miesiące. Odtwarzałem oryginalne płyty. Jakość była taka sobie. To samo jest w stanie potwierdzić kilka osób na tym forum.
Jezdziłem GT z BOSE przez 2 miesiące. Odtwarzałem oryginalne płyty. Jakość była taka sobie. To samo jest w stanie potwierdzić kilka osób na tym forum.
Zeby nie bylo jak pisal mattom ze nie ma i sie wypowiada:
CONNECT Nav+ + BOSE + sub + zmieniarka x 10 plyt i wszytko gra idealnie bez zastrzezen, wiec albo cos ktos ma do naprawy albo z BOSE tylko nazwa zostala w samochodzie, i jedyny problem jaki u mnie wystepuje to jest odczytywanie plyt przez zmieniarke Blaupunkt`a a z tego co zauwazylem wynika to z jakosci plyt a nie z samej zmieniarki.
Panowie... zadalem pytanie o naglosnienie no ale nie przesadzajmyco do linku ktregos z uzytkownikow to ladna ta alfa
szkoda ze 3d.. i duzo jest bez podlokietnika.. Jak sie ma sprawa wlasnie tej rzeczy? bez problemu da sie to dokupic? jaka jest cena? montaz ciezki ?
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:15 ----------
a ten pan co pisal o swojej alfie do sprzedania.. to obawiam sie ze Twoja to benzynkaa mi tylko dieselek podchodzi
![]()
To powiem tak!!!! JAK SERIA GRA DOBRZE TO JA MAM COŚ ZE SŁUCHEM (DODAM ZE JESTEM DJ OD 10 LAT ) I MIAŁEM JUZ KILKA AUT KTÓRE W SERII GRAŁO O WIELE LEPIEJ !!!!DLA MNIE NIE TYLKO SAMO NAGŁOŚNIENIE JEST KIEPSKIE (PORÓWNANIE DO AUDI A3 2004R U KOLEG ORAZ MOJE OSTATNIE AUTO PASSAT B5) CO SAMO RADIO SZAŁU NIEROBI!!!!DLATEGO W PONIEDZIAŁEK NASTĘPUJE WYMIANA CAŁEGO SPRZĘTU W MOJEJ 147 NAGŁOŚNIENIE JBL RADIO PIONEER ORAZ MAŁE WZMOCNIENIE BASU W BAGAŻNIKU (PIONEER 1000W RMS) OCZYWIŚCIE Z MALUTKA POMOCĄ WZMACNIACZA!!!! I MYŚLE ŻE TO ZAGRA!!!!
[QUOTE=TOMAJ;764580]To powiem tak!!!! JAK SERIA GRA DOBRZE TO JA MAM COŚ ZE SŁUCHEM (DODAM ZE JESTEM DJ OD 10 LAT ) I MIAŁEM JUZ KILKA AUT KTÓRE W SERII GRAŁO O WIELE LEPIEJ !!!!DLA MNIE NIE TYLKO SAMO NAGŁOŚNIENIE JEST KIEPSKIE (PORÓWNANIE DO AUDI A3 2004R U KOLEG ORAZ MOJE OSTATNIE AUTO PASSAT B5) CO SAMO RADIO SZAŁU NIEROBI!!!!DLATEGO W PONIEDZIAŁEK NASTĘPUJE WYMIANA CAŁEGO SPRZĘTU W MOJEJ 147 NAGŁOŚNIENIE JBL RADIO PIONEER ORAZ MAŁE WZMOCNIENIE BASU W BAGAŻNIKU (PIONEER 1000W RMS) OCZYWIŚCIE Z MALUTKA POMOCĄ WZMACNIACZA!!!! I MYŚLE ŻE TO ZAGRA!!!![/QUOTEnie]
Zgadzam się z kolegą, ostatnio smigałem A4 00' z fabrycznym audio i powiem nie było źle ale szwagier smiga jak twoj kumpel A3 04' to musze przyznać rewelka to też zasługa małych gabarytów auta ale audio gra naprawde świetnie. Przy tym Bose wypada nadwyraz średnio nie wspominając o serii.
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
zawsze podziwiałem ludzi ktorzy umiłowali sobie wożenie głośników, kolumn, tub i innych takich w bagażniku. z kilometra slychać umc umc umc.
zaznaczam ze tez lubię sluchac muzy w aucie i nie wybobrażam sobie zeby nie bylo dobrego radia.
jezdzilem roznymi autami, różnej klasy i mam porównanie. wg mnie jakiegoś wielkiego szału w tej serii nie ma, ale jest absolutnie przyzwoicie
Ostatnio edytowane przez rYKU ; 15-01-2012 o 01:24
A posiadasz jakies argumenty ze tak jest ? Bo bawie sie naglosnieniem aut pare lat i wiem ze jezeli sie wie co jest dobre a nie obraca tylko w marketowych markach ktore nie oszukujmy czesto nie graja nawet porownywalnie do ceny mozna znalesc cos dobrego. Pozatym allegro to kolebka okazji , ostatnio wlasnie potrzebowalem jakis system minimalnym kosztem i zlorzylem cos takiego
Alpine CDA - 9854
Protovision 284
AMA BL 160 ( te oddalem przekazujac link osobie z forum )
Mission 1
Cena za wszystko 370zl + wysylki czyli okolo 420zl wiec za 80zl mozna kupic kable a dokladajac 100zl zrobic prowizorycznie drzwi , oczywiscie zamiast wzmaka mozna zrobic drzwi i bedzie i w 500zl i zagra lepiej niz bez ich przygotowania. Jezeli siedzisz w CA chyba nawet nie bedziesz dyskutowal ze taki system zamontowany starannie i zgodnie ze sztuka zagra kilka klas wyzej niz bose. Jezeli nadal masz watpliwosci co do tego ze ceny wyssalem z palca moge bez problemu wstawic linki do aukcji i porobic foto jak jeszcze niektore klocki leza u mnie na polce.
---------- Post added at 01:31 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
Niestety wielu nie moze rozgraniczyc gosci ktorzy nie maja o tym pojecia i jedynym parametrem dla nich jest moc , mozna ich porownac do dzieciakow otwierajach okno jak rodzicow nie ma w domu i puszczajacych muzyke na granicy przesteru tak zeby sasiadom pokazac jaki maja basA Ci korzy robia to z glowa maja auta tak przygotowane ze duzo umcy umcy nie uslyszysz a okna w aucie nie otwieraja bo zmieia sie w nim akustyka i dzwiek degraduje w pozycji odsluchy i rozkoszuja sie naturalnie odtworzona muzyka.
A seria pod moim radiem ( clarion dxz 948 ) faktycznie nabrala skrzydel ale niektorych rzeczy sie nie przeskoczy i jezeli glosnik nie potrafi to nie zagra naturalnie a ze taki system zaspokoim 90% sluchaczy nie neguje , wiekszosci ludzi wystarcza w domu wierza z marketu i tez sa zadowolenia , inni podbijaja moc a ja powiem ze docelowe 130-140km mi zupelnie wystarczy a ktos uzna ze 70km mu zupelnie obleci i nie rozumie po co komu wiecej. Tak jest i niech kazdy sie cieszy swoja pasja i nie neguje innych.
TOMAJ
to masz cos ze słuchemjak twierdzisz ze zestaw audi concert jest dobre
pewnie przez to DJjowanie
![]()
hehehehe tam jest dzwiek plaski jak deska klozetowawiem cos o tym bo mialem okazje spedzic 15 H w a4 z 2006 i myslem ze mi skóra popeka od suchosci tego dzwieku :d
tylko prosze sie nie obrażać![]()