Strona 98 z 227 PierwszyPierwszy ... 48888990919293949596979899100101102103104105106107108148198 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 971 do 980 z 2268

Temat: Spoty czwartkowe KEN Center

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar gekeer
    Mieszka w
    Biała Podlaska / Warszawa
    Auto
    156 jtd 8v 2002r. fl wnętrza

Domyślnie

Dzisiaj byłem w
    Leclerc'u w KEN Center i miła Pani ogłaszała przez megafon, że ktoś zgubił kluczyki do Alfy
    Sprawdźcie kieszenie
    Poza tym są tam śrubokręty Stanleya za 8zł, dobra alternatywa do badziewia z Castoramy za 8zł

Użytkownik Romeo Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Cytat Napisał Jola Zobacz post
    Ale rozumiem, że już ją badają spece
    Jasne Eryk, bierz jakiegoś Lambiaka i spoko
    Lambiaka nie ma (w sumie fajnie by było ), ale może będzie rodzinne kombi.. też 4x4
    Ostatnio edytowane przez Krusz ; 17-01-2012 o 14:58

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał gekeer Zobacz post
    Dzisiaj byłem w
    Leclerc'u w KEN Center i miła Pani ogłaszała przez megafon, że ktoś zgubił kluczyki do Alfy
    Sprawdźcie kieszenie
    Poza tym są tam śrubokręty Stanleya za 8zł, dobra alternatywa do badziewia z Castoramy za 8zł
    Dzięki za info

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

Cytat Napisał qckr Zobacz post
    A nowego przygarniecie?

Będę na bank
    Super, że będziesz Zapraszamy baaardzo serdecznie

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

Cytat Napisał michals_88 Zobacz post
    No nie mógłbym opuścić czwartkowego spotu w KEN Center :-), a może jednak będę Alfą bo dzisiaj już wszystko OK, więc wygląda na to, że czujnik wariuje i trzeba go wymienić...
    Michał, pewnie, że nie mógłbyś opuścić naszego spotu Jesteś wzorowym uczestnikiem! Aż mi się lżej zrobiło, że Twoja piękna Bella nie jest jednak poważnie chora

Użytkownik Znawca Avatar szewi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa

Domyślnie

wpadne podpisac liste obecnosci ! Stanley wez NOTES !

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał szewi Zobacz post
    wpadne podpisac liste obecnosci ! Stanley wez NOTES !
    Ja mam nadzieję, że Stanleyyy nie zapomni o NOTESIE Ale Ty koniecznie weź wykres! Jeśli chcesz, mogę Ci zrobić kolorowe kopie na grubym papierze

Użytkownik Pirat drogowy Avatar michals_88
    Mieszka w
    Warszawa - Ochota
    Auto
    156, 1.9 JTD 8v + 156 2.5 V6 Busso GTA Look + 147 16v 140 KM

Domyślnie

Dzięki za info

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

Super, że będziesz Zapraszamy baaardzo serdecznie

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

Michał, pewnie, że nie mógłbyś opuścić naszego spotu Jesteś wzorowym uczestnikiem! Aż mi się lżej zrobiło, że Twoja piękna Bella nie jest jednak poważnie chora

No Jola ja mam taką nadzieję że będzie okej jutro zobaczę bo będę dalej jechał, byłem jeszcze u niej na dole odpalić i wszystko jest ok, kontrolka gaśnie, silnik pracuje normalnie czyli smarowanie silnika jest. Powiem tylko tyle, że mimo tego że niedawno wymieniałem olej to coś czuje, że w przyszłym tygodniu pozbywam się go znów na rzecz valvoline-a albo Twojego ulubionego motula :-)

Jola
    Gość

Domyślnie

No Jola ja mam taką nadzieję że będzie okej jutro zobaczę bo będę dalej jechał, byłem jeszcze u niej na dole odpalić i wszystko jest ok, kontrolka gaśnie, silnik pracuje normalnie czyli smarowanie silnika jest. Powiem tylko tyle, że mimo tego że niedawno wymieniałem olej to coś czuje, że w przyszłym tygodniu pozbywam się go znów na rzecz valvoline-a albo Twojego ulubionego motula :-)
    Michał, 3mam mocno kciuki za Twoją wypieszczoną Bellę Powiem Ci, że zarówno valvo, jak i motul to świetne oleje, które Belle lubią. Ja jednak oczywiście, jak zwykle, stawiam na motula a propos, też muszę powoli zamawiać go dla Mieci
    Ostatnio edytowane przez Jola ; 18-01-2012 o 00:55

Stanleyyy
    Gość

Domyślnie

Ja też potwierdzam jutrzejsze przybycie na spocik (Dla mnie to będzie urodzinowy spocik) Wezmę notes spotowy i wszyscy się wpiszemy Szewiii wezmę napewno tym razem nie zapomnę XD

Użytkownik Pirat drogowy Avatar michals_88
    Mieszka w
    Warszawa - Ochota
    Auto
    156, 1.9 JTD 8v + 156 2.5 V6 Busso GTA Look + 147 16v 140 KM

Domyślnie

Michał, 3mam mocno kciuki za Twoją wypieszczoną Bellę Powiem Ci, że zarówno valvo, jak i motul to świetne oleje, które Belle lubią. Ja jednak oczywiście, jak zwykle, stawiam na motula a propos, też muszę powoli zamawiać go dla Mieci
    Jola chyba muszę Cię zasmucić ;-p nie wiem czy będę miał czas na mycie swojej Alfy na jutro, a poza tym tym razem chyba faktycznie nie miałoby to większego sensu :-p

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Stanleyyy Zobacz post
    Ja też potwierdzam jutrzejsze przybycie na spocik (Dla mnie to będzie urodzinowy spocik) Wezmę notes spotowy i wszyscy się wpiszemy Szewiii wezmę napewno tym razem nie zapomnę XD
    Stalnleyyy, inaczej nie może być no to trzeba będzie wypić za Twoje zdrówko

---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

Jola chyba muszę Cię zasmucić ;-p nie wiem czy będę miał czas na mycie swojej Alfy na jutro, a poza tym tym razem chyba faktycznie nie miałoby to większego sensu :-p
    No nie, Michał nie wierzę;p a tak serio to się nie wygłupiaj z tym myciem Moja Miecia chyba będzie rekordowo brudna...