Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Z tym pozwolę się nie zgodzić. Skoro w starych pięknych Alfach stosowano drewno i wygląda to rewelacyjnie, to dlaczego nie stosować tego w takich Alfach jak np. 156, 166? Takie połączenie luksusu z odrobiną sportu :]. W 166 panel w kolorze... nawet nie wiem, czy to ma przypominać tytan albo aluminium wygląda kiepsko.
a no to sie zgadza ten... plastikowy panel jest chyba najsłabszym punktem wizualnym auta... i psuje całe wnętrze samochodu..
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
no tak jak zmieniać zmieniać całę wmetrze kierowice gałke... a dla konsoli trzeba jakaś ładną okleine albo malowanie bo ten drewnoplastik na konsoli... tragednai..
ale to tez ciekawe bo jest pare odcienie tego drewna,.. jedne ciemniejsze drugie jaśniejsze z połyskiem, bardziej matowe..
Marudzicie. Zerknijcie jak wygląda "drewno" w Oplu, Fordzie, Volvo... Ja byłem zachwycony teksturą drewna w 166 i przez chwilę zastanawiałem się, czy to nie jest prawdziwe drewno
. Jakoś meble z czarnej skóry często mieszane są z drewnem i efekt jest rewelacyjny, a stary Spider z drewnianą kierownicą i kiepskimi (jak na dzisiejsze standardy) tworzywami wygląda śmiesznie? Drewno rozjaśnia szczególnie czarne wnętrze, więc bez przesady, ale rzeczywiście w 147, czy Giuliettcie takie zestawienie jest nie na miejscu.
Mam w swojej alfie drewno i nie przeszkadza czy rece mokre czy nie, wygodniejsza od skorzanej i latwiej krecic jedna reka, normalnie luksus, osobiscie polecam.
no nie włąsnie nie.. ewidetnie jedna sa ciemniejsze inne jasniejsze..
tak samo było tez w kappie
jedne drewno było matowe i jak kolwiek byś i czym kolwiek potraktował nie miało mocnego blasku
a drugie jakies takie.. bardziej błyszczące jaśniejsze..
wiesz możne zależy jaka partia..