no tak właśnie patrze i widzę ze..
cieżko bedzie coś ciekawego zrobić w Olkuszu a szkoda...
to forum aut dla mas (toyota) trzyma sie mocna w olkuszu..
a takie indywidualności nie mogą się zgrać przykre trochę..
no tak właśnie patrze i widzę ze..
cieżko bedzie coś ciekawego zrobić w Olkuszu a szkoda...
to forum aut dla mas (toyota) trzyma sie mocna w olkuszu..
a takie indywidualności nie mogą się zgrać przykre trochę..
tak, tak, .... ale proponowałbym już tradycyjnie też zaprosić sąsiedztwo - chrzanów, jaworzno, zawiercie...., zawsze to frekwencja większa..., a jak już się ciepło zrobi to osobiście zaproponuje mini zlot na Kobylicy - kapitalne miejsce na wygłupy, hihihi....
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
hihihi, Kobylica to jest takie fajne dzikie miejsce w lesie nad rzeczką przed Kolbarkiem...., a tak w nawiasie przyszło mi to z link4 ino se zapomniałem wziąść... , może po niedzieli wezme to ze sobą i dam ci hallo...
a tak poza tematem - czym teraz bujasz ?
a żeby mi znowu jaki nadgorliwy mod nie doł pkt za offtop to napisza tak :
zróbta co grubszego i zaprośta lajkoników i hanysów ( wyśta som pośrodku to każdy bydzie mioł podobnie )
ino pora zimowa to różnie bywa
ale np takie ognisko spore na jakiejś polanie to by było coś
trzeba to miescje sprawdzic
przynajmniej ja a co tam jest jakis plac ?
tak spory plac, na trawie, mozna grilowac, namioty postawic, z daleka od ludzi i zabudowan, mozna rządzić na calego, hihi
Ostatnio edytowane przez drobiazdzek ; 20-01-2012 o 10:24
ciekawe... taki by się plac przydał tym Olkuszu albo gdzies blisko na odludziu zeby zrobić spota na śniegu i troche kułek pokręcić bez niepotrzebnych przeciążeń zawieszenia![]()
wiesz na trawie to nie bezpiecznie krecic kółka bo można tak sie zakrecic i zakopaclepszy był by taki plac betonowy... niestety na targu teraz same "L" i nie da rady pobawic sie na sniegu bo zaraz!!! krzycza... a przydał by sie taki placyk zeby troche lepiej wyczuć i pożnać auto....
w ogóle według mnie na nauce jazdy powinno być 10 godzin jazdy na placu do kontrolowanych poślizgów.. inni kierowcy by wychodzili a nie ćwiczenie na placu jakiś zatoczek łuków..
---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:25 ----------
okrąglakiem? a gdzie to <LOL>