a no elegancko az nawet zachaczyles o zawias od siedzen ale jest oka ja richi wspomnial byly takie same jak w standardzie a jednak boczki dodaja duzo uroku a czy znacie cos w roczaju farby do skor w tym kolorze??
a no elegancko az nawet zachaczyles o zawias od siedzen ale jest oka ja richi wspomnial byly takie same jak w standardzie a jednak boczki dodaja duzo uroku a czy znacie cos w roczaju farby do skor w tym kolorze??
Jezeli dobrze pamietam to 5 luty = spot... bylbym na 100% gdyby nie przymusowy wylot do PL... nie moge sie pozbierac z zalatwieniami na slub... a juz zostalo malo czasu
Czester jak tam lampy?wiem ze to moze najmniej odpowiedni moment zeby o to pytac
tu masz srodek na lampy a jezeli nie chcesz kupowac to jak bedziesz w dublinie to podjedz do mnie to machniemy je
http://cars.donedeal.ie/for-sale/carextras/2607313
Jony gratuluje2003?
1.6 TS ?
![]()
Jony gratuluje2003?
1.6 TS ?
[/QUOTE] Nieee.. 1.8
![]()
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
hej, dzieki za info, na razie walcze z technicznymi sprawami.
ale zebym mial malo problemu to sie wziolem za dvd i mp3 w ICS, wypatroszylem na probe jednostke zeby sprawdzic jek ten srodek wyglada, no wiecie jak male dziecko rozbiera zabawki!!!
po zlozeniu nie dziala radio i nie oblicza kilometrow i spalania-masz babo(glupi chlopie) placek!!!!
spoko!!!! metoda prob i bledow!!![]()
To milego psucia...znaczy sie naprawiania !!
Jony to kiedy podjedziesz nowa fura?
Panowie, jak u Was z cenami PB? U mnie to chyba ich do konca poyebalo:/ 1,58e dzisiaj rano...
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
1.55 euro dzisiaj tankowalemjak ja przyjechalem to bylo za 98 centow :/ kumpel dziaisj mowil w pracy ze zeby zatankowac do pelna jepa potrzebuje 100 euro... kiedys benzyna byla za 38 centow :/
Richi ten plyn do lamp przednich w Polsce jest o polowe tanszy...a ja juz kupilem :/
Bylem dzisiaj u Kolegi "DarasBB" i moge w pelni polecic.
A tak pozatym to ma dla nas nowa niespodzianke - fotki niebawem - tak obiecal![]()