Trudny wybór, ale jednak 9styczniowa sceneria + sentyment
![]()
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Trudny wybór, ale jednak 9styczniowa sceneria + sentyment
![]()
ciezki wybor bo kilka zdjec jest bardzo ladnych ale w moich oczach wygrywa 3
nie mam zwyczaju wypowiadać się w trakcie konkursów, ale chcąc uniknąć potem komentarzy typu "nie umie przegrywać itp" powiem teraz: zupełnie nie rozumiem zachwytu nad nr 9. Stał Miciak na parkingu, zawiało trochę śniegu, autor zrobił zdjęcie, przerobił na skalę szarości i już. Ale nie widzę w tym jakiegoś pomysłu, w odróżnieniu do autorów pozostałych fotografii, którzy chociaż trochę nad tym końcowym kadrem się zastanowili. Czy naprawdę chcemy później oglądać w kalendarzu szare ciasne zdjęcia z siatką i blokiem w tle?
A jeszcze wracając do słów omen'a:
za kreatywnością powinna iść też jakość, a na tym zdjęciu widać głównie blask lamp![]()
w tym miesiącu wysoki poziom, miałem nie lada dylemat ale w końcu oddałem swój głos na.... ..... ...... 3 !!
prosta a zarazem ciekawa sceneria i modelki wyjątkowe, ostatnio coś się kłaniam starczym modelom ARmoże nie jest to zdjęcie jakieś super kadrowo i ogólnie może na pierwszy rzut oka nie przykuwa uwagi ale no coś w sobie ma takiego.. sympatycznego
![]()
drugie miejsce bezapelacyjnie 9! aż mi się zimno zrobiło jak zobaczyłem to zdjęciebardzo fajne i przede wszystkim bardzo naturalne - przypuszczam że autor po prostu zastał swoje auto rano w takim stanie a śnieżyca widać dała się ostro we znaki
kadr mógłby być ciut lepszy w sensie trochę większe marginesy z każdej strony ale i tak zdjęcie pierwsza klasa!
trzecie miejsce dla zdjęcia nr. 1 - piękna żywa czerwień na tle chłodnych i bezbarwnych krajobrazów, jednym słowem - świetny kontrasti bardzo ładne zadbane auto! mam słabość do GTV-ek
no i na koniec wyróżnienie dla ostatniego zdjęcia za... bardzo ciężkie warunki jakim przyszło się zmierzyć tej Włoszce![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
to jest niesprawiedliwewszyscy piszą o śniegu, a jak ja robiłem foto, to w pogodzie nawet nie zapowiadali chociażby jednego płatka śniegu
![]()
9![]()