Witam wszystkich i odrazu dziekuje za komentarz i opinieJa tam jezdzielm juz autem ale Agielskim tak ze nie jest tragicznie z jazda nawet spoko szybko sie przyzwyczailem tylko myslalem ze jak przyjade swoja to bedzie ciezko. ale jak piszecie ze jest luz to spoko, ja bede mieszkal w Whitby tam nie ma policji wogule no dobra widzialem moze raz policje ale na nogach
hahahah
juz chyba podjalem decyzje i pojade swoajjak sie przyczepia to przeplyne sie promem i wroce ;P i znow 6 miesiecy bede mogl sobie smigac, co do piractwa to nie jezdze jak wariat, tylko myslalem ze tak flegmatycznie i spokojnie jezdza tylko tam w tym miasteczku
ale jak koledzy piszecie ze wszedzie tak jest to spoko
Bella jest wyremontowana i jestem bardzo zadowolony z niej i nie chcial bym zmieniac autka na inne
moze i ma troszke latek ale prezentacja ;P dzwiek i to cos ... co wloskie autka maja
napewno bede sie zucal w oczy tam bo tylko ja bede mial takie auto w miasteczku bo 166 nie ma duzo i to jeszcze czerwonych, znaczy tam nie widzialem zadnej ;P
Super dziekuje za Porady to nie kupuje zadnej kamerki ani nictylko jade prosto do Uk
![]()