immo jest w obudowie zaraz przy grocie kluczyka a pro po tego drugiego kluczyka bez pilota to były takie wersje z jednym kluczykiem z pilotem a drugim bez
immo jest w obudowie zaraz przy grocie kluczyka a pro po tego drugiego kluczyka bez pilota to były takie wersje z jednym kluczykiem z pilotem a drugim bez
Nie wiem gdzie jest to immo mam grot włożony w obudowę z Audi scyzoryk, obudowa w środku pusta pod osłoną stacyjki nic nie podklejone po odpięciu przewodu od immo zgłasza problem z immo, i wiem że nie mam alarmu, czy ktoś dokładał alarm ale z opcją otwarcia bagażnika może jakiś schemat gdzie się wpiąć
Witam
Nie dawno kupiłem swoją pierwszą Belle i nie działa w niej pilot. Belle można otworzyć tylko po przekręceniu kluczyka.
Może ktoś by doradził co z tym zrobić??
było setki tematów, opcja szukaj, i życzę miłej lektury
Jeśli bateria jest ok i nie działa to prawdopodobnie będzie grubsza sprawa. Gdzieś na forum czytałem że są dwie wersje kluczyków: jedna z czerwoną diodą i druga bez. Ja niedawno kupiłem belle (mój pierwszy samochód) i też niby "bateria" jak to zwykle się mówi. Na szczęście miałem kluczyk w 2 wersji bez diody (jest ale nie ma otworu w obudowie) i to mnie uratowało. Przeszukaj forum a na pewno znajdziesz pomoc.