Idac tym tokiem moznaby jeszcze jakies listwy na drzwi przykleic,na maske aby odpryskow nie bylo itp
Idac tym tokiem moznaby jeszcze jakies listwy na drzwi przykleic,na maske aby odpryskow nie bylo itp
Ano...,mozna wszystko,chyba
no i szyby żeby nie było![]()
Witam, gdzie można kupić tak tanio te folie ochronne?
Ja kupiłem oryginały od DamianS, który ma sklep ( sklep@autosklep24.pl).
W salonie Alfy również podobne ceny, 12zł za przód, 40 zł za tył - błotnik.
Ostatnio edytowane przez kriswin ; 27-01-2012 o 09:14
przyznam ze te błotochrony nie wygladaja tak źle i za taka cene - ale cos za cos.
Ja nie jestem przekonany do takiego rozwiazania u nas. Mozna je sobie zamontowac jak masz plaskie i rowne drogi, u nas nie sztuka zawadzic podwoziem o cos i to urwac, dwa uroku toto nie dodaje.
Szczegolnie np zima w nadkolu lubi sie gromadzic snieg, jak go w pore ine usuniesz i zamarznie to uszkadza plastiki / nadkola itp.
Po ktorejs z ost zim (fakt tej nam to nie grozi raczejw poprzenidm aucie mialem przez to polamane cale plastiki w nadkolach, pourywane spinki itp. a naprawde jezdzilem spokojnie i bez szalenstw glownie po miescie.
Majac nizsze zawieszenie tym bardziej ciezko cos takiego dokladac na sztywno.
Niestety zostaja IMO wolna jazda na drogach remontowanych z kamyczkami, dobre folie ochronne i polerka od czasu do czasu ew niestety lakierowanie elementu
Przypomina mi sie jak kiedys w Ar 147 czarnej - wkurzalem sie ze mam obicia na drzwiach - kupilem listwy boczne i zamontowalem. Po jakims czasie je wywalilem, bo stwierdzilem ze psuja linie i nie moglem sie do nich przkeonac, z blotochronami uwazam ze niestety w moim pryzpadku byloby podobnie.
Mimo ze na pewno spelniaja swoja funkcje.
Chociaz u Was prezentuja sie calkiem ok przyznam i nie rzucaja sie az tak bardzo w oczy. Chcialbym kiedys zobaczyc na zywo jak to wyglada bo co innego na foto![]()
Ostatnio edytowane przez szewi ; 27-01-2012 o 09:24
Do sportwagona może pasują.... do sedana - moim zdaniem już niekoniecznie
Karmal dobrze powiedziane. W SW mozna je przebolec w slusznej sprawie w sedane nie pasuja.
A ciekawe jak sprawa blotochronow,badz fartuchow przedstawia sie w obecnym kodeksie drogowym.Nie jestem pewien ale cos mi swita,ze kiedys tego typu ozdobka byla obowiazkowa![]()