Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Wahacze tylne jakiej firmy wybrać ?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Nazi
    Mieszka w
    TSZ Maniaki ;)))
    Auto
    A.R 156 2.0 TS 155 KM ;)

Domyślnie Wahacze tylne jakiej firmy wybrać ?

Witam przyszedł cza ma wymianę tylnych wahaczy , drążków i tulei w mojej 156, jaką firmę wybrać, z przodu mam wszystko TRW, kolega mechamik doradził mi że na tył wystarczy firmy FAST co wy na to?
    Myślałem o takim zestawie http://moto.allegro.pl/wahacz-drazek...080683127.html
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Nazi ; 27-01-2012 o 17:07

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Ja myślę, żebyś sobie te odpuścił. Ja kiedyś kupiłem 4 oryginalne poprzeczne za 270 zł w Polcarze. Wzdłużne też polecam innej firmy niż ten zestaw. Niby tył dużo rzadziej "siada" ale lepiej zrobić raz a dobrze.

tomcioom
    Gość

Domyślnie

Hej, ja ostatnio wymieniałem całe zawieszenie.Przód tak jak ty TRW. Na tył kupiłem poprzeczne MOOG a wzdłużny TRW. Jak na razie jestem zadowolony choć na pełną ocenę jeszcze za wcześnie bo za mało kilometrów przejechałem.Wcześniej szukałem opinii na temat Fasta i nie były najlepsze. Moog może nie jest szczytem marzeń ale dobra średnia półka.

cybervampir
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Nazi Zobacz post
    Witam przyszedł cza ma wymianę tylnych wahaczy , drążków i tulei w mojej 156, jaką firmę wybrać, z przodu mam wszystko TRW, kolega mechamik doradził mi że na tył wystarczy firmy FAST co wy na to?
    Myślałem o takim zestawie http://moto.allegro.pl/wahacz-drazek...080683127.html
    pozdrawiam
    Na tył może być coś tańszego. Ja miałem z przodu Fast i wytrzymał 24 tys. km ale padł bo ganiałem po niezłych dołach. Teraz mam z przodu TRW+Delphi a z tyłu już 40 tys. km siedzi FAST i jak dotąd żadnego hałasu, wszystko trzyma się idealnie. Dodam, że często śmigam z kompletem dorosłych pasażerów Na początku zimy trochę na mrozie skrzypiało ale teraz cisza! Można śmiało to kupować za ok. 590 zł na allegro. Jeśli już chcesz mieć z tyłu TRW to zainwestuj w łączniki stabilizatora z tyłu - ja tak zrobiłem. Pozdrawiam