Jola, a wiadomo co Dolega twojej MiTo?
Jola, a wiadomo co Dolega twojej MiTo?
No właśnie co dolega?Ja mam prośbę.Czy będzie ktoś w stanie we czwartek pomóc mi w odkręceniu kratki nawiewu na podszybiu bo mi w trakcie jazdy hałasuje na pewnych obrotach i nerwacji dostaję:-(Pzdr.
Kochani jestescie, że pamiętacie o mojej Mici...no cóż, posiedziałam ok. 4 godz. u Bołtowicza..., bo auta zastępczego nie było... Własnie dotarłam do pracy i pierwsze, co robię, to piszę do Was
Tylna wycieraczka, to jak twierdzą, spalony silniczek (nie jest wymieniony, bo trzeba go zamówić, koszt ok. 360 zł + robocizna). Ogrzewanie to była sprawa sprężnia klimy, ponoć rozłączyły się jakies styki..., cos połączyli i na razie jest ciepło... na moje przeziębienie w sam raz... brudny był też filtr przecwpyłkowy, więc go wymienili. Podobno też mógł mieć wpływ na nadmuch. Ponoć też posmarowali mi całe zawieszenie i ma teraz nie stukać i nie trzeć. Ponadto zabuliłam za diagnostykę silnika, to już dla własnego spokoju... Dzisiejsza 'przyjemnosć' trochę mnie kosztowała... Jedno, co na razie czuję, to ciepło w aucie
Pozdrawiam Was gorąco![]()
Jola, ale, że Ciebie miałoby nie być?!?!