Ja miałem kontrolę jakis czas temu i Panowie policjanci powiedzieli ze nastepnym razem zabiora mi dowod i wlepia mandat za szyby a tym razem mi daruja![]()
Ja miałem kontrolę jakis czas temu i Panowie policjanci powiedzieli ze nastepnym razem zabiora mi dowod i wlepia mandat za szyby a tym razem mi daruja![]()
Jestem nietolerancyjny, prosze więc o wyrozumiałość
a ja mialem kontrole i panowie powiedzieli ze jak zerwe przy nich to mi oddadza dowod no i nie zerwalem dowod wzieli i niech sie ciesza idioci beda mieli co wnokom opowiadac jak to nie zatrzymali alfy za ciemne szyby i dowod zabrali wkorwia mnie to ze sie czepiaja o takie pierdoly i mysla ze sa zajebisci
o co k'mon???
Mi jak zabierał dw to mówił "za słaba przepuszczalność powietrza", dopiero po moim trzecim "że co" się poprawił. 15min później już byłem po przeglądzie, taniej wychodzi niż na nowo obklejac.
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
Ze wzgledu na to ze zawsze dwa razy dziennie mijam komende to taka zabawa w kotka i myszke nie mialaby sensu bo by mi codziennie dowod zabierali i wykrywalnosc by skoczyla![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
z ciemnymi szybami z przodu w razie wypadku ubezpieczyciel pewnie odmówi wypłaty odszkodowania
a przednich lepiej dla wlasnego bezpieczenstwa nie oklejac bo w razie wypadku ciezko wybic taka szybe
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
ja w kappie miałem fabrycznie zielone szyby temat dobry auto nie nagrzewało sie mocno w lato a i tez słonce nie raziło mocno po oczach.
i zastanawiam sie właśnie na założeniu foli na moja belle 166 kolor azurro nuvola
tylko tak rozmyślam jaki kolor foli kupić srebrny a może jasno zielony ;/
może ma ktoś z tym kolorem auta takie szyby ?
szyby jak szyby ale Fele ładne![]()