potrzebuje oslone boczna silnika moze ktos wie gdzie moge dostac prosze o pomoc bo mi strasznie rolki cierpia od paska wieloklinowego
potrzebuje oslone boczna silnika moze ktos wie gdzie moge dostac prosze o pomoc bo mi strasznie rolki cierpia od paska wieloklinowego
Osłona boczna czyli przy nadkolu ?
tak i najlepiej na jedna i druga strone
to z drugiej strony też nie masz? te osłony były z jakiegoś dziadowskiego tworzywa i się same rozpadały, ja nie miałem tej od str paska i dorobiłem sobie z blachyjest leciutkie trzyma się o wiele lepiej, trochę kombinacji ale jest.
chyba bede musial tez tak zrobic juz kiedys o tym myslalem
tak najlepiej, robisz szablon i potem docinasz tak samo blachę montujesz i problem z głowyu mnie jeździ już tak 3mies i bez luzu a nawet dolna osłona silnika się na tym trzyma
![]()
osłona paska wieloklinowego ? pierwsze słyszę, ja mam tylko standardowo na rozrząd a wieloklinowy wcale nie jest osłonięty
pewnie tak, ja mam tylko tą czarną pasek rozrządu a tej poniżej w ogóle u mnie nie ma i jakoś się kręci![]()
czy to jest to samo z tej aukcji ?
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-1-8...082819393.html
z taka oslona paska wielorowkowego nie powinno byc raczej niebezpieczenstwa wkrecenia sie tego paska w pasek rozrzadu