Jestem laikiem jeżeli chodzi o silniki czy jest w tym silniku turbina i jeżeli tak to gdzie jej szukać jestem za granicą i mam problem z moją alfą brak mocy duże spalanie, czytałem że może być przepływka ale też turbina, co robić
Jestem laikiem jeżeli chodzi o silniki czy jest w tym silniku turbina i jeżeli tak to gdzie jej szukać jestem za granicą i mam problem z moją alfą brak mocy duże spalanie, czytałem że może być przepływka ale też turbina, co robić
Nie wiem czy to jakaś prowokacja czy sobie jaja robisz
Hmmm gdzie w TS-ie jest turbina ................nigdzie. Jeszcze takiego laika to tu chyba nie było, napis na tylnej klapie T.Spark nie znaczy że tam jest turbina tylko Twin Spark czyli podwójna iskra - 2 świece na cylinder
Nie robie sobie jaj naprawde jestem laikiem zawsze robili mi to dobrzy mechanicy a teraz mam problem i niewiem czy jutro kupić nową przepływkę ale dzięki za info
Zanim pojedziesz cokolwiek kupować podłącz alfe pod komputer i odczytaj błędy.
Jestem obecnie w szwajcarii a tutaj to ceny napraw to z kosmosu, muszę jakoś dokulać się do Polski
albo odepnij przeplywke i sprawdz czy jest jakas roznica, ale najlepiej to podlaczyc do komputera.
turbo tam masz w bagażniku jak je kupisz.
ewentualnie poszukaj w zbiorniku paliwa jak dużo pali.
odpiołem dzisiaj przepływke i jechał tak jak z podpiętą mulił i bez siły, zapalił się tylko błąd silnika ale potem zgasła kontrolka