Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Temat: Co to k... ma być ?!

Użytkownik Fachowiec Avatar rafal_155
    Mieszka w
    .
    Auto
    AR 155 1.8 8v 96'

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    Tekst może każdy zredagować i nie sądzę żeby łamał tym prawo.
    zgadzam się z Tobą, i nawet przez myśli mi nie przeszło, żeby nawet tam jakiegoś maila słać (już nie mówię, że połowa komentarzy pod tym artem jest zbędna).

Chodziło mi bardziej o to, że może dać dostęp tylko zalogowanym. Sam już kilka razy spotkałem się z czymś takim na innych forach.
    Ostatnio edytowane przez rafal_155 ; 20-02-2012 o 21:58

Moderator Fachowiec Avatar Lukasz A.
    Mieszka w
    Koszalin/Szczecin
    Auto
    155 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał rafal_155 Zobacz post
    Chodziło mi bardziej o to, że może dać dostęp tylko zalogowanym.
    Jestem za bo dlaczego ktoś kosmetycznie zmieniając tekst ma go sobie przypisywać albo wyedytujmy nasze teksty dopisując WSZYSTKIE PRAWA ZASTRZEŻONE choć lepsza jest chyba pierwsza wersja.
    Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
    Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
    Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992

I wszystkie są czerwone

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Pisałeś do nich prośbę o usunięcie artykułu? Nie wiem dokładnie jak to jest, ale chyba prawo mówi jaki tekst jest plagiatem, a jaki nie. Niech ktoś kto pisze jakąś pracę naukową się na ten temat wypowie. Zmiana jednego wyrazu w tekście to dalej plagiat.

Jeśli to plagiat to napisz prośbę, żeby go usunęli. Jak nie usuną to wtedy sąd. Jakbyś napisał w artykule, że nie wyrażasz zgody na kopiowanie to wtedy byś nie musiał do nich pisać.

Administracja nic w tej sprawie chyba zrobić nie może, bo to Ty masz te wszystkie prawa do tego tekstu, a nie my

Polecam radę na: http://forumprawne.org/

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:17 ----------

I co Wam da to, że dacie dostęp tylko zalogowanym? Zaloguje się i i tak skopiuje, przecież przy rejestracji nikt nie zadaje pytania "czy zamierzsz kopiowac cudze teksty?" To samo było pisane w sprawie naciągaczy w bazarze - schować bazar. Tylko potem się okazało, że osoba naciągająca miała tutaj konto...

Allkey
    Gość

Domyślnie

plagiat jest od 5 powtarzających się słów pod rząd.
    A tak na marginesie nie trzeba lewarować wystaczy dobrze podciągnąć a 2 osoba wsadza śrubę z 4 kątnym łebem.

Uprawnienia