I ja też chce
1. SCHNNAZZI
2.Teddy84
3. karol s
I ja też chce
1. SCHNNAZZI
2.Teddy84
3. karol s
2 tyg dłuuugi termin czekania. Ale damy radę![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
I ja też chce
1. SCHNNAZZI
2.Teddy84
3. karol s
4.maciekqm
Dzisiaj kurier ma mi zabrać dokładkę od kolegi i jutro pewnie będzie u mnie.. później trzeba będzie ją doprowadzić do idealnego stanu.. Musze też jeszcze kupić zderzak do 156-stki, żeby zapiąć na nim tę dokładkę.. i dopiero na zderzaku będzie robiona forma.. inaczej to by pasowała jak większość spoilerów z allegro.. czyli jak się wygięła przy formie taka jest też kopia.. Tak więc nie za bardzo da się zrobić szybko o dobrze.. a że to nie są organy do przeszczepu, to i pośpiech nadmierny nie jest wskazany..
Jeśli ktoś ma zderzak do przedliftówki na zbyciu w dobrej cenie, proszę o sygnał.. stan obojętny, aby nie był połamany, powgniatany itp..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Jeśli ktoś ma zderzak do przedliftówki na zbyciu w dobrej cenie, proszę o sygnał.. stan obojętny, aby nie był połamany, powgniatany itp..![]()
A potem jak coś to go z chęcią odkupię w równie dobrej ceniemój po bliskim spotkaniu z lisem prosi się o wymianę - jak coś to PW
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Ja ja jeszcze ja
1. SCHNNAZZI
2.Teddy84
3. karol s
4.maciekqm5.Edwin156
gdyby lista na dokładkę tylnią ładną była też bym się pisałPozdrawiam
Mamy mały poślizg, bo wysłałem kuriera we wtorek po dokładkę, ale niestety nikogo nie zastał.. kolega Kivi musiał słuzbowo wyjechać na chwilę.. Okazało się jednak, że i przedni zderzak Kivi ma na sprzedaż, więc dzisiaj kurier ma zawinąć od niego dokładkę razem ze zderzakiem.. czyli generalnie dużego polizgu nie powinno być.. i do końca przyszłego tygodnia forma będzie prawie gotowa..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9