Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Takie tylko małe pytanie, już nie raz się spotkałem z tą reklamą czy jak to zwać, nieraz wkurza gdy ktoś 1, 2 słowa napisze i ten podpis się wywala. Także pisze czasami z fona, bardzo czesto z HTC i nigdy mi takich bzdur nie dodawal.
W tej chwili użytkuje HTC Sensation XE i nigdy tego nie zauważyłem
Kolego, bez cisnien.to jest podpis programu tapatalk do obslugi for internetowych
A co do tematu, to mi na szczescie nie udalo sie jeszcze nic zepsuc, ale belle mam dopiero 3 dni...
Wysłane za pomocą Tapatalk. Bardzo wkurzajacego Tapatalk.
I pytania nie zadałeś. Zainstaluj program, o którym mowa w tym co zacytowałeś, to również będzie Tobie wstawiało taką stopkę.
Dokladnie, z Tapatalka duzo latwiej ogarnac ulubione tematy i te, w ktorych cos pisalem i wogole szybko i fajnie korzysta sie z forum w miejscach i czasie, w ktorych z kompa nie ma jak albo nie ma czasu korzystac. Dlatego nie wywalam tej stopki tylko robie jego tworcom przy okazji reklame bo zrobili dobra roboteJak bedzie wiekszy ruch przeciwnikow i zakaz bedzie wpisany do regulaminu to wywale stopke i tyle...
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Z tapatalka nie od dziś korzystam, ale nigdy tego podpisu, stopki, mi nie wysyłało. dakoolk dziękuję za odpowiedź i się w 100%zgadzam, dobrą robotę zrobili i szacunek się należy, tylko się zastanawiałem czemu u mnie tej stopki nie wysyła.
Czułała?
ps. A mi odpadło ostatnio koło, więc zepsułem lekko błotnik
Wysłane z Acer'a 420 KM/750 NM za pomocą medytacji![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
mi też coś nie chodzi jak wiadomo o co chodzi
wysłane z komputera stacjonarno przenośnego za pomocą play net opera blufufa z klawiatury bez kabla![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life