Witam wszystich. Mam pytanie. Ostatnio mijalem sie z alfa 147 i na lewym lusterku miala flage wloch.Czy jest to jakas naklejka czy malowanie? Gdzie moglbym takie cos kupic do mojej 156. Z gory dzieki.
Witam wszystich. Mam pytanie. Ostatnio mijalem sie z alfa 147 i na lewym lusterku miala flage wloch.Czy jest to jakas naklejka czy malowanie? Gdzie moglbym takie cos kupic do mojej 156. Z gory dzieki.
Jest na forum w dziale tuning. Zapraszam do tematu.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Dzieki wielkie! Pozdrawiam
Co do flagi to juz wyjasnioneGodz pracy z suszarka i okleina za 8.90 i flaga jest
![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
fotki bardzo chętnie zobaczymy i jakiś krótki opis jaką folię zastosowałeś i jak to oklejałeś![]()
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
No no wstaw jestem ciekawy efektu![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Dobrze zaraz pojde zrobic fotki i wrzuce![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Super czekam
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:51 ----------
Oooo 599 post! Ehh marzenie Ferrari 599 GTB Fiorano![]()
Mam chorobę zwaną ITALIA
Właśnie, wydać te 20 zł można i wrazie czego nie będzie szkoda, niż tak jak koledzy proponują 100 za taki zabieg
Folia allegrowa czy coś innego?