A wiec takZnajomy kiedys bawil sie w oklejanie roznych pierdolek i z doswiadzczenia mi podpowiedzial ze najlepsza jest najzwyklejsza okleina jaka stosuje sie na meble,lodowki itd. Sam oklejal sobie taka rant felgi w motocyklu i 3 lata nie bylo z tym problemu a za pierwszym razem kupil jakas specjalna folie termokurczliwa i czy jak ta zwa no i po dwoch miesiacach byla lipa,zaczela podchodzic woda i poschodzilo;/. Folie kupilem w praktikerze najzyklejsza jaka jest 2 zl chyba kosztuje metr biezacy. Pierwsza probe zrobilem sam ale ze wzgledu na ksztalt lusterka folia mi sie pozaginala;/. Wiec od razu mowie robcie to w 2 osoby i bedzie malinka
Dobrze odtluscic lusterko,wysuszyc ladnie i do dziela
Potrzebne wam bedzie:
-Kolega do pomocy
-Zwykla suszarka do wlosow dziewczyny.narzeczonej,zony lub mamy
-Folia
-Nozyk do tapet zeby potem wszystko sobie na lusterku ladnie dociac
-No i cierpilowosc
Jednen z was niech ciagle delikatnie grzeje ta folie a drugi delikatnie po kawalku ja naciaga i przykleja.Powinno kazdemu sie udac a chocby nawet nie to nie sa to duze koszta zeby sobie pluc w brode pozniej.Aaaa na laczenia kolorow najlepiej jest uzyc lakieru bezbarwnego delikatnie pedzelkiem tam posmarowac zeby nie podchodzil brud i woda. Ja nie mialem takiego lakieru ale uzylem lakieru do paznkoci narzeczonejKilka fotek wrzucam i pozdrawiam
Efekt jest taki jak chcialem.Kazdemu wpada w oko to lusterko a tez nie kazdemu musi sie to podobac..
![]()