Skoro wszystkim (?) odpowiadają oba miejsca uznane przez wyrocznie forum za odpowiednie by powierzyć im Alfyto moim zdaniem krótka piłka - jest nas czterech pewniaków i co proponują - porównujemy oferty i idziemy, tam gdzie taniej...
Skoro wszystkim (?) odpowiadają oba miejsca uznane przez wyrocznie forum za odpowiednie by powierzyć im Alfyto moim zdaniem krótka piłka - jest nas czterech pewniaków i co proponują - porównujemy oferty i idziemy, tam gdzie taniej...
Chętnie udam się z Wami - można mnie dopisać do grupy.
Tyle że ja mam jeszcze do wywalenia DPF.![]()
A więc tak:
Masters zaproponował mi 1000* zł od sztuki, z czym żeby rozbić to na raz czyli wszyscy jednego dnia.
*Zostałem zapytany o roczniki, więc strzeliłem w ciemno 2002-2004. Wiec możliwe, że za nowszy silnik kwota może ulec zmianie.
Ostatnio edytowane przez karol s ; 29-02-2012 o 16:42
Dla mnie ok, z tym że dwie uwagi - ja mam rocznik 2006, ale mam nadzieję, że to nie zmienia ceny (zależy chyba od sterownika komputera EDC 15-17, z przeglądu sieci wynika że droższe jest 17, a to na pewno nie w 159 i starszych - chyba tylko MiTo i Giulietta), a dwa to że w jeden dzień to będzie trudno, bo 2-3 h na jedno auto, a jest na 4-5 jakoś i może być ciężko.
Ale cieszę się, że mamy jakieś konkrety
Czyli warto by zrobić listę silników i dograć konkrety (ale chyba dużo cena nie wzrośnie). No właśnie, wszyscy w jednym dniu... (jak się śmiał Pan, zrobimy wam kawi, usiądziecie, pogadacie). Czas liczony na jeden samochód 1h30.
Półtorej godziny na autko?
Coś mi tu pachnie tandetną robótką na czas. Cinek robi to ponad dwa razy dłużej i chyba nie dlatego że się nie zna.
Niepokoi mnie to... ;(
Ale na razie nie wycofuję się.
Moje autko to:
AR 159 1.9 16v 136KM SW 2008 r. z Belgii.
1h30m czas orientacyjny - takie info otrzymałem.
Dobra mam 2 Tunerów.
MR Motor i Masters
MR Motor - Większa cena, gorszą terminowość, kiepski kontakt, umawianie indywidualne ale za tym stoi renoma.
Masters - Niższa cena, lepsza terminowość, kontakt w porządku, *wszyscy musimy być jednego dnia, polecany przez Pablo.
*Można się jeszcze targować i dopytywać o umawianie indywidualne - tyle że kiepski ze mnie negocjator
No więc Panowie, czas wyboru i głosowania.
przepraszam że wam zaśmiecam ale jestem po prostu ciekaw
przykładowo będzie was choćby tylko 8 osób i wszyscy macie być w jednym dniu tam ? i wszystkich obsłuży ?
czy jak to rozumieć ?
bo jeżeli tak jak powyżej to jakoś nie potrafię sobie obliczyć ilości godzin które ma dzień roboczy tego człowieka
tak czytam co tu piszecie.. i mam jedno pytanie dlaczego na chama chcecie tylko dzwonić do MR ?
wystarczy podjechać i ustalisz wszystko w ciągu 15 minut ?
Hamowanie i program dla 1 auta to nie półtorej godziny.. tylko 3 godziny minimum..
Bocian - mowa była o 4 samochodach.
Omen - Wyobrażasz sobie żeby kolega jechał 100km tylko po to żeby się zapisać (owszem, kolega może poprosić drugiego kolegę.... - ale to już trochę zaczyna się cyrk robić)? Czy też z każdą "pierdółka" specjalnie się fatygować?.
Ja naprawdę chętnie oddam Bellę do MR Motorsale jest grupa i grupa musi zdecydować.