Pafka mi chodzi o to ,że chciałbym żeby Alfa produkowała też takie cuda jak 159 ( uznana nie tylko przezemnie ale przez swiat motoryzacyjny za najpiekniejszą Alfe ) i Brere i żeby nie poszła tylko w kierunku "landrynek" . Ja nie znam osobiscie gościa , który by nie zachwycał się nad 159. Kumpel z mojego byłego klubu BMW i nie tylko on gada że to jedyna Alfa do której wogóle by wsiadł . Może ostro powiedziane ale coś w tym jest . Każda marka ma jakies męskie damskie odpowiedniki( jak pisałem odnośnie stylistyki ) BMW ma compakty - , Ford ma Ka i ewentualnie Fieste , choc nawet Puma przy Cougarze to damska sportsmenka, Opel ma Tigre , Vw ma Lupo i nowego Garba itd. . A brera....??? Hmmm dla mnie to Włoski odpowiednik Porsche Boxtera....a jak ty ją widzisz to oczywiście kwestia gustu
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:32 ----------
Koń to mój może swiadczy o męskościa czy ty jezdzisz na tory???? Czy ja mówiłem o autach wyscigowych???? Pisałem o GTA , QV???? PREZENCJA !!!!!!!!!! I zostaw już biednych posiadaczy VW w spokoju.... Jak twoja Alfa dożyje 10 lat to wartość włożonej w nią kasy przewyższy wartość "damskiego" VW Pythona
. Ja nie mam zamiaru się kłócić . I tak cie szanuje ,że kupiłeś auto z klasą ,żywą legende , markę ,której nazwa już brzmi dumnie . I powiedz mi co te 235 KM w QV jest niby powodem do sikania po majtach????? Wolałbym 2 razy fure szewiego i podejrzewam ,że momentem zabiła by te QV a i 147 GTA raczej dała by jej rade....Ale pominy kwestie 1/4 mili
Także nie miejcie do mnie urazy za posiadanie swojego zdania bo i tak kiedyś się na jakim zlocie z flaszki napijemy
.I kończmy już te starcie tytanów bo jakiś fan gebelsów będzie miał z nas polewe. Co złego to nie ja . Peace !!!!