male poprawki wlasnie naniesione, rzuce jeszcze ze dwie warstwy bezbarwnego i fotki beda nad ranem![]()
male poprawki wlasnie naniesione, rzuce jeszcze ze dwie warstwy bezbarwnego i fotki beda nad ranem![]()
Fotki miałem wrzucić wcześniej ale jakos tak wyszlo. Generalnie kiepskie światło i aparat z komorki. Lepsze wkrótce. Pozdr.
Co o tym myslicie? Ja juz dwa dni z nimi jezdze i mam dosc mieszane uczucia...
![]()
za dużo zielonego, paski można było zaznaczyć na aucie i dać je równolegle do osi samochodu
patrząc na Twoje zdjęcia wpadłem na pomysł, by dać flagę tylko po stronie szkła, na obwódce (drugie zdjęcie)
przeważnie obudowa na tam dookoła rant z matrycy z odlewania i dałoby to też ładny efekt i w kolejności od lewej do prawej zielony/biały/czerwony patrząc na lusterka z fotela kierowcy
tak dyskretnie i efektownie
verdebiancorosso
Moim zdaniem lepiej wyglądałaby jeśli paski zrobiłbyś pod większym kontem i dół lusterka zostawił czarny
moim bledem na pewno bylo to ze linii nie zaznaczylem sobie jak lusterka byly jeszcze na aucie, a co do czarnego to chyba to przemaluje, bo uwaga dosc sluszna.
ale zostaw kolory od strony lusterka jak wcześniej pisałem, będzie fajnie wyglądało
verdebiancorosso
Może ktoś zrobić wizualizacje do gtv-ki.Dałem do lakiernika i nie wiemy co z tą flagą.Czy malować tak jak ma wyglądać flaga.czy odbicie lustrzane????
Pomimo że popełniłem kilka błędów malując, (które powyżej zostały wytknięte) na pewno jedną rzeczą której bym nie zmienił jest układ kolorów. Wg mnie MUSI być lustrzane odbicie!