Dragon_fly. Nie ma za co.
A co do spotkania to tez dziekuje wszystkim dlugo nie moglem siedziec z wami ale bylem najwczesniejPozdrowionka.
Dragon_fly. Nie ma za co.
A co do spotkania to tez dziekuje wszystkim dlugo nie moglem siedziec z wami ale bylem najwczesniejPozdrowionka.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
to my za piwko dziękujemy - sie nie zmarnowało
ćwaniaćki z kierwocą kurde
a Aronię przepraszam że troszkę zmieniłem image i mom lepszo gymba jak ta w avatarze
( i na kolejny zabierzta wiynkszo ekipa z KOL - ino niech kozdy jedzie swoim a nie kurde w jedno sie upchajo i potym robio smaka piwem innym )
ćwaniaćki z kierwocą kurde
trza se radzić po sobociena przyszłość przywieziemy drewno bo marcin i george wysprzątali cały kopiec
chyba premie dostaną z MPO...nie wspomne o srokach
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
o co chodziło z tą policją?![]()
ups..., coś mnie ominęło....
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
no teren ciekawy na to ognisko.. ale widać policja za wami jeżdzi.. na sosinie policja.. na kopcu policja... a kiedy są potrzebni to ich nie ma hehe..
wiesz bocian KOL-aki sa jeszcze nie zgrani tak jak wasza śląsko-zagłebioska brać
ale popracujemy nad tym tej wiosny i lata.. może uda zebrać większa chętna wrażeń ekipe na następny kopiec..
chyba ze przekroczycie granice i do małopolski zawitacie.. jak będziemy coś organizować..
A jo żałuja ,że mnie nie było bo tak jak rzech przewidzioł- cało niedzielo do muszli się przytuloł bo strułch sie na imprezie....Odrobimy następnym razem