Cześć,
jako, że w mojej 155 zamek kierowcy powoli zaczyna odmawiać współpracy - ostatnio odpadło to okrągłe oczko, boję się, że może kiedyś mnie zawieźć. Mam centralny ale z kluczyka, chciałbym zamontować sterowanie z pilota ale to, co oferują u elektryków samochodowych to totalne 'szit' - piloty są szpetne, z jakimiś klapkami, czy inne rozsuwane gó**o![]()
Czy jest ktoś, kto oczywiście nie za darmo, zamontowałby mi taki sterownik, który ja bym sobie zakupił osobno? Bo jak mi powiedzieli, że montaż sterownika razem ze sterownikiem 180zł, a jak przywiozę swój to 150zł to przecież porażka. Wolę dać zarobić komuś, kto mnie nie chce naciągnąć na koszta, a ja przyznam szczerze elektrykiem nie jestem nawet marnym, więc nawet z instrukcją montażu nie zrobię tego sam, a nie mam nikogo kto by mnie poprowadził.
Także jeżeli macie takie zdolności, a jesteście z okolic Tychów, w promieniu powiedzmy do 50km i macie trochę wolnego czasu to piszcie PW.
A jak wiecie, gdzie w w/w okolicach jest warsztat elektryczny, który też zrobi to dobrze i taniej to też proszę o cynk!
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar