witam mam problem z lusterkami jak naciskam przycisk zeby sie złorzyly nie reaguja co moze byc przyczyna pomocy
witam mam problem z lusterkami jak naciskam przycisk zeby sie złorzyly nie reaguja co moze byc przyczyna pomocy
A elektryczna regulacja działa ?
Sprawdź jeszcze bezpiecznik F5 (10A) pod kierownicą.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
nie wiem czy dziala bo po nacisnieciu przycisku nic sie nie dzieje a bezpiecznik f5 to jest jakis przekaznik czy poprostyu bezpiecznik
Sprawdź czy działa Ci regulacja samego lustra z przycisków (góra-dół, lewo-prawo). Jeśli nie to sprawdź ten "poprostu" bezpiecznik![]()
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Witam ja mam tez taki problem. Lewe lusterko sklada sie nomralnie lecz prawe juz nie. W srodku jest taki uszkodzony mechanizm i juz podonbo sie nie da tego naprawic bo chcialem to zrobic. Zostaje kupno nowego usterka sprawnego...
danus77 ustawienia samego lusterka dziala ale sie nie skladaja i czy to caly mechanizm czy moze jakas inna przyczyna a maateusz jak mozna spr czy sa do wymiany cale lusterka bo kupie nowe a moze wcale to nie tego wina i wydam kase a nic to nie pomoze
Ja rozbieralem to lusterko i patrzylem na to. Jest tam taki mechanizm który przeskakuje i sklada lusterko ale on sie uszkadza. Mechanik mi powiedzial ze to nie jest do naprawy, Tzn tak jak by silllniczek skladajcy wysiadl i nie ma jak ciagnac zeby zlozyc to lusterko. Rozbierz sobie je i zobacz jak chodzi ten mechanizm.
Jesli nie chodzą oba lusterka jest szansa, że masz tylko zaśniedziały styk włącznika. Też tak miałem jak kupiłem swoją i po czyszczeniu jest wszystko cacy.
Prezes to gdzie te styki wyczyscic przy przycisku w drzwiach czy przy samych lusterkach
mam pytanie czy ma ktos jakis schemat jak te lusterka są podłaczone?? czy jest tam jakis przekaźnik/centralka do nich?? chodzi mi o składanie