Napisał
Masa625
mario usterkowa??? Byc może Twój egzemplarz takowy jest bo zakupiłeś tzw zajeżdzone autko i teraz próbujesz zegnac to na konkretny motor... Co do mechaników to nie zauważyłem , żeby bali się podejść bo nie jeżdzę po mechanikach- auto jest bezawaryjne a jak rozrząd wymieniałem to jakos nie wyganiali mnie To że mechanicy boja sie podejśc do tej jednostki spowodowany jest modelem auta jakie posiadasz(gtv) a nie silnikiem... Papraków lepiej omijać szerokim łukiem bo oni na widok AR trzęsą się ze strachu..
To samo mam w przypadku 166 które jest baaaaardzo rzadkim widokiem dla wiekszości mechaników.
Od 2007 roku wymieniłem w mojej 156 rozrząd (dwukrotnie) wariator, chłodnice- bo zgniła, termostat razem z chłodnicą profilaktycznie- bo dbam. i siatkę elastyczna wydechu bo popękała. Oleje co 10 tyś itp itd. Auto dbane jak należy, zaglądane czyszczone. Nie sa to nowe samochody i maja juz swoje przebiegi ale te mity to należy obalać bo TS to fenomenalny silnik... Zgodze się ze ciut za głosny w trasie troszke uciążliwy ale moze to wina braku kata...