Nie liczę na to. Sobota to po prostu jedyny dzień, kiedy mam wolną chwilę i mogę im podrzucić (i zostawić) auto. eMka, ale jesteś 100% pewna, że JUTRO będzie ktoś w warsztacie do 13? Bo nie mam zamiaru jechać na darmo z lawetą 70kma dzisiaj cały dzień próbowałem się do Nich dodzwonić i nic :/
@hihat
- masz wielką rację, od 156 JTS i to jeszcze z roku 2003 to ja bym na 0.5 km od niej.
- we Wrocławiu nie ma do niej specjalistów od diagnostyki.
- jesli to 156 JTS to masz na dzien dobry problem z nagarem.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Majkel już pewnie nie potrzebuje odpowiedzi, ale na przyszłość - tak, otwarte mają w każdą sobotę, aczkolwiek nie zawsze można trafić na szefów, albo trafić na dwóch jednocześnieZdarzało mi się odbierać samochód w sobotę, albo przyjechać bez zapowiedzi.
Na forum ostatnio zaglądam dużo mniej i mam wyłączone powiadomienia, więc jak coś ważnego albo specjalnie do mnieto dzwonić. Niektórzy tutaj mają mój nr to można wspomóc potrzebujących
![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Skoro polecamy, to i ja polecam:
GM Auto Wrocław ul.Potokowa 46
Mechanik, elektromechanik, blacharz, lakiernik, wulkanizacja, pomoc drogowa, naprawy powypadkowe..
Właśnie zaczęła się wiosenna promocja w GM Auto Wrocław
Między innymi:
- Wymiana oleju od 20zł
- Wymiana klocków od 35zł
- Wymiana rozrządu od 150zł
- Zbieżność komp. od 60zł
- Lakierowanie od 220zł
- Wymiana opon od 45zł
Więcej szczegółów na stronie internetowej www.gm-auto.pl
To chyba nie jest polecanie tylko zwykla reklama,wiec pewnie zniknie ???
To nie mogę polecić własnego warsztatu?
no to jesteśmy sąsiadami, mieszkam na maślickiej blisko północnej... często spacerując nad odrę przechodzę "nad" Twoim warsztatem... może kiedyś zajadę do Ciebie... mam ubytki lakieru na progach i rantach drzwi - muszę to zrobić... muszę też wyważyć koła i pewnie z tym zjawię się na dniach a przy okazji poproszę o wycenę usługi lakierniczej![]()