Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Temat: radioodtwarzacz z mp3

syfon
    Gość

Domyślnie

No to może jeszcze raz bo przedtem nie za szczęśliwie to zrobiłem.
    Attached Images Attached Images
    Ostatnio edytowane przez syfon ; 07-03-2012 o 15:45

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

Dobrze że przypadkiem natrafiłem na ten temat Bo mam niestety tą szpetną dziurę... ;/ Kolego czy taka ramka będzie pasować:

http://allegro.pl/ramka-radiowa-na-r...188758756.html

I czy ją się zakłada zamiast tej co jest dołożona do radia w zestawie? Ja mam Clariona, modelu nie pamiętam, jak zrobię fotki to wrzucę jeżeli komuś to potrzebne, a usb mam wyprowadzone do schowka elegancko i podświetlenie zieloniutkie ładnie się komponuje z tablicą

Tiestosclublife
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał hitman047 Zobacz post
    Dobrze że przypadkiem natrafiłem na ten temat Bo mam niestety tą szpetną dziurę... ;/ Kolego czy taka ramka będzie pasować:

http://allegro.pl/ramka-radiowa-na-r...188758756.html

I czy ją się zakłada zamiast tej co jest dołożona do radia w zestawie? Ja mam Clariona, modelu nie pamiętam, jak zrobię fotki to wrzucę jeżeli komuś to potrzebne, a usb mam wyprowadzone do schowka elegancko i podświetlenie zieloniutkie ładnie się komponuje z tablicą

Witaj kolego hitman047 - dokładnie tak !

Nawet z tej samej aukcji od tego samego gościa ja kupowałem dla siebie tę samą ramkę )

Ramkę zakłada się w połączeniu z tą od radia . Dokupiona ramka służy jako zaślepienie tej szpetnej pustej obwódki po oryginalnym radiu.

Będzie wyglądać dość ładnie.

Jak już zakupisz i zamontujesz - wrzuć jakieś foto , przynajmniej będę wiedział jak clarion powinien wyglądać , za cholerę nie mogę znalezc do niego ori ramki ....

Pozdrawiam

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

A na czym wtedy się trzyma ta ramka dokupiona? Bo fabryczna ramka z mojego Clariona jest gładka i nie ma miejsca żeby gdzieś do niej coś doczepić, chyba że ta ramka z allegro wchodzi w te szpary po fabrycznym radiu?
    Jak tylko ją dostanę to wrzucę foty Pod warunkiem że do tego czasu mój kolega da rade ogarnąć moje radio - zaczęło mi piszczeć ;/ i nie wiem czemu, ale akurat wtedy jak jest wzmacniacz podpięty. Myślę że może końcówki mocy, ale to się zobaczy Zależy mi na tym radyjku bo super gra i nawet ładnie pasuje do Alfy - nie wygląda jakoś kosmicznie

Użytkownik Alfa i Omega Avatar mario595
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    Była Alfa Romeo 156SW Ti, jest Ford S-Max

Domyślnie

Przykładasz ramkę z Allegro a później montujesz kieszeń od radia. Ta kieszeń przytrzymuje ową ramkę w konsoli.

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto

Domyślnie

Hmmm... bo ja jako takiej kieszeni nie mam, tylko taką blaszaną, na której się "blokuje" radio, to o to chodzi?

Użytkownik Znawca Avatar darek2116
    Mieszka w
    Bedzin
    Auto
    164 Super 3.0 V6 12V

Domyślnie

Ja mam w tej chwili fabryczne alpine 932,szukam kabla do zmieniarki jesli ktos ma to apeluje o odsprzedaz tylko zaznaczam w normalnej ludzkiej cenie...
    ostatio mi facet powiedzial 80zł za używke-to juz wole zmienic radio...
    Sytuacja z ramka jest ok,kupiłem taką z allegro i było super w zestawieniu z radiem Pionieer DEH 5000UB,usb mozna bylo schowac i 10 kombinacji zmiennej kolorystki wyświetlacza i klawiszy to mega wygoda i świetnie wyglądało i grało no i właśnie-za świetnie czego efektem była zmiana szyby i obecny brak alarmu oraz zmiana centralnej osłony zegarów
    Ktoś to przypolował bo mnie jako złodziejowi na takie zadupie gdzie auto stało nie chciałoby sie isc
    Alarm nawet nie jęknąl a nakopali w instalacji troche panowie,fajna sprawa wydaje mi sie zmieniarka usb,sd itp ale jednak wciąż troche drogo

Użytkownik Alfa i Omega Avatar mario595
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    Była Alfa Romeo 156SW Ti, jest Ford S-Max

Domyślnie

Ta "blaszana" to wlasnie kieszen dla radia.
    Wyslane z 7 Mozart T8698 za pomoca Board Express

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto

Domyślnie

Darek, ja miałem wcześniej fabryczne radio ze zmieniarką i kabel nadal jest w aucie - jak chcesz to możesz przyjechać, rozebrać pół auta, przy okazji pociągnąć mi kabel do CB radia-antenowy i zabrać sobie kabel ze zmieniarki w prezencie haha

A co do ramki to dzięki Jutro zamawiam i jak tylko kolega mi naprawi moje radyjko to się okaże jak to wygląda

Użytkownik Romeo Avatar tomek921
    Mieszka w
    Częstochowa/Kłobuck
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD CF2

Domyślnie

Ja kupiłem tą ramkę z tej aukcji i nie jest ona za idealnie wpasowana w otwór, powstaje około 1mm kant :/ Będę się musiał z nią pobawić, żeby idealnie leżała w otworze.