Za bezpiecznikami jest male "pudelko" ktore bylo wymontowane - powiedzmy, ze wymiary to ok 10x10cm.
Za bezpiecznikami jest male "pudelko" ktore bylo wymontowane - powiedzmy, ze wymiary to ok 10x10cm.
- tak myślałem że to nie body komputer a tylko immo-box koloru chyba niebieskiego. (CODE-3).
- a masz taką możliwość zamieszczenia zrzutu pierwszego ekranu informacyjnego z programu diagnostycznego np. FES (Fiat Ecu Scan), Alfadiag, AlfaOBD z twego auta.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Niestety, nie mam mozliwosci przekazania tak szczegolowych danych - bylem tylko klientem firmy, ktora wykonywala usluge dorobienia klucza.
pytanie inne mam kabel moge programowac klucze programuje 1 a 2 nie chce sie zaprogramowac lampka swieci komp pokazuje brak komunikacji z kluczem wyglada jak uszkodzony transponder ktos sie tym bawil ? jest to do uratpwania kluczyc swieci ale nie dziala odpala auto i nie ma prblemu nie dziala pilot - 3 przyciski
- napisz w 2 zdaniach co programujesz
- kluczyk transponder.
- czy pilota w tym drugim kluczyku.
- i co nie działa po tym twoim programowaniu.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
programuje pilota w kluczyku
1 klucz sie wgrywa i działa pilot
2 klucz sie nie wgrywa - nie dziala pilot program sygnalizuje aby wcisnac przycisk na 3 sek i trzymac robie tak po czym program swieci komunikatem error bat (zamienialem bateryjki) pilot mruga ale wyglada to tak jak by nie nadawal sygnalu
oba kluczyki odpalaja auto
A czy samą obudowę kluczyka z 3 guzikami można wymienić? Czy tylko całość oryginał w ASO?