If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Dzięki za odpowiedz co do godziny, jak będzie tylko chwila wolnego czasu to będę. A`propos jakieś wpisowe ?![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
ja jestem akurat jeszcze pare dni we Wrocławiu wiec jeśli znajde chwile czasu to przyjadę. rozumiem ze spotykacie sie we środy o godz.19.00? miło by było poznac kilku wroclawskich alfaholików...tylko jest jeden problem: wrocławia nie znam kompletnie a juz napewno nie mam pojecia jak dojechac do waszego mostu.cały czas jeżdze z nawigacja a i tak sie troszke gubię. moze podpowiecie co wbic w nawi zeby bez problemu trafic pod wskazany adres? obecnie stacjonuje na drukarskiej.pozdrawiam![]()
Yyyy...to ja może nie potrzebnie pytałem![]()
aż boje się co inny wymyślą...za to może jakieś inne forum mnie ze chce za darmo np.opel, bmw - będzie mi głupio zmieniać znaczki producenta i wmawiać im, że to najnowszy model, ale jak trzeba...
Dobrze, a tak poważnie z wielką chęcią przyjadę, ale jak mi pierw mechanik odda auto.
Gcredhot18 pomógłbym ale jak zacznę ci tłumaczyć to sam nie dojadę. Może tak http://maps.google.pl/maps?hl=pl&gs_nf=1&pq=wrocław&cp=15&gs_id=36&xhr= t&q=wrocław+most+milenijny&client=firefox-a&rls=org.mozilla:plfficial&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=140 0&bih=907&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
niech rodowici wrocławianie pomogą.
z nawigacja powinienem dac sobie rade.tylko dojezdzajac do mostu mógłbym miec problem zeby tam was znaleźć...no chyba ze tylko mi sie wydaje,ze to problem![]()