Czy są do wzięcia pokoje 2 osobowe? Mogą być za dopłatą.
Czy są do wzięcia pokoje 2 osobowe? Mogą być za dopłatą.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Witam. Mieszkam w Żywcu, w sprawie zlotu mogę coś pomóc jak ktoś by potrzebował nocleg czy coś. Jestem na miejscu więc mogę sie rozglądnąć za jakimś noclegiem. Kurcze mam wesele zaraz po zlocie czyli 23 sierpnia i zabrałbym Was wszystkich heheh. Pozdro!!!!!
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Z tą nową nawierzchnią to lekka przesada. Tor ma w 3 miejscach nowy asfalt, głównie na prostych. Na zakrętach jednak czekają niespodzianki typu dziury, naniesione kamulce. Łuki toru wykonane są z płyt, co nie gwarantuje za dobrych wyników.
Mam rozrysowane na mapce gdzie jest jaka nawierzchnia, jak wrócę do domu to wrzucę mapkę.
Jutro pojadę na tor (bo dziś nie mam czasu) i porobię jakieś zdjęcia.
A tak liczyłem na tą nową nawierzchnię...
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ciao! właśnie ,właśnie dobrze mówisz ( polać mu) W tamtym roku na zlocie w (Biłgoraju -Tor)byłem ze swoją dziewczyną jako gość i żałowałem że nie mogłem się wpisać na listę . Tym razem - odpuszczam wakacje w Italii (oczywiście wyjazd Bellą aż do Lanciano) i piszę się na tańszą wersję wakacji razem z Alfaholikami
![]()
Pozdrawiam i jestem pełny nadziei na wszystkie atrakcje jakie nas czekają![]()
Kurde od tego polewania już mam bombęCzyli już widać że nawet po samym pobycie na torze człowiek ze świrował a co dopiero po pełnym pobycie.Krótko mówiąc.Pojechać,zobaczyć,oceniać.Tak więc ludziska zapisywać się i nie marudzić
---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:41 ----------
Oj Adaś nie irytuj się już takTemat domków będzie znany za jakiś czas więc uzbroicie się w cierpliwość.
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone